Tarih: 16.09.2022 21:09

Toki'de Arızalı Klima 3 Aracı Yaktı

Facebook Twitter Linked-in

Ören Mahallesinde  bulunan  TOKİ  konutlarında gece 21.30 sularında,  park halindeki Dacia Logan araçta  yangın çıktı.  Meydana gelen yangın hızla büyüdü. Yangın yanan aracın yan taraflarında park halinde duran araçlara da sıçradı, Murat Kaplan’a ait 2002 model çift kabin transit, Selahattin Anol’a ait 2006 model fort Transıt  ve  Ömer Ali Can’a ait 2010 model dacia Logan  araç tamamen kullanılamaz hale geldi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Birim Amirliğine bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak, alevlere müdahale ederken, olası bir patlamaya karşı da jandarma ekiplerince etrafta güvenlik çemberi oluşturuldu.
Uzun uğraşlar sonrasında yangın kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışması yapıldı, üç aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.
İddiaya göre, yangının klima gaz kaçağı veya elektrik kontağından çıktığı değerlendirilirken, Mersin Büyükşehir  Belediyesi İtfaiye  ekiplerinin,olay yerine  kısa sürede varması ve müdahalesi ile olası bir facianın da önüne geçildi. Kaynak: Yeni Anamur

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —