Tarih: 10.09.2022 08:17

Kulübünüzde iyi bir şekilde çalışmaktır

Facebook Twitter Linked-in

Tabii ki, birlikte iyi arkadaş olamazsınız. İnsanların birbirini anlaması benim için çok önemli. Takım arkadaşlarınızla her zaman iletişim halinde olmalısınız. Burayı ailem olarak görüyorum. En iyi yol iletişimde kalmaktır. İyi sohbetler etmeli ve birbirinizi çok iyi tanımalısınız. Bu yüzden birlikte savaşır ve oynarız. Birbirinize güvenmek ve  savaşmak çok önemlidir. Bu şekilde daha başarılı sonuçlar gorabet elde edebilirsiniz. Takım arkadaşınız için savaşmaya başladığınızda, onlara yardım etmek istersiniz. Bu ruhu göstermeliyiz. Şahsen ben pozitif bir insanım. Eğlenmeyi ve şaka yapmayı seven bir insanım. Kara söz konusu olduğunda, bunu kastediyorum. Birbirimize karşı nazik olmaya devam edeceğiz.

Tenis oynamayı seven bir insanım. İsviçre'de arkadaşlarımla tenis oynuyordum. Bilgisayar oyunları oynamayı da severim ama bu aktiviteler için fazla zamanım yok. Bu iş herkesin düşündüğü kadar kolay  değil. Bu nedenle, her zaman yoğun bir programdasınız. Sağlıklı kalarak zaman kaybedersiniz.

Ailem İstanbul'da yaşıyor. İstanbul'a ilk gelişim değil. Beni çeken ve bağlayan bir yer. Benzer kültürlere sahibiz. Makedonya'nın bazı bölgelerinde gorabet giriş çok fazla Türk yaşıyor. Kültürümüz hemen hemen aynı. İstanbul benim için dünyanın en iyi şehirlerinden biri. Burayı hep sevmişimdir ama hayat çok farklı ve bu benim ilk deneyimim olacak. Ayrıca yeni bölgeler keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe hakkında çok şey duydum ama kulübe katıldıktan sonra onu daha da  çok seviyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —