Tarih: 10.09.2022 09:49

AK Parti Rize İl Başkanı Alim: ''(Çay Kanunu) Hepsinin memnun olacağı güzel bir kanun oluşacak.''

Facebook Twitter Linked-in

RİZE - 10.09.2022 - HİBYA - AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Çay Kanunu teklifine ilişkin, ''Hepsinin memnun olacağı güzel bir kanun oluşacak.'' dedi.

Alim, düzenlediği basın toplantısında çay sezonu ve Çay Kanunu ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Bu sene hükümetin ve devletin aldığı politikalar doğrultusunda çok güzel verimli bir çay sezonu geçirildiğine işaret eden Alim, ''Çay Kanunu, Meclis kapanmadan önce gündeme gelmişti. Ekim ayında Meclis’in açılmasıyla birlikte yeniden gündeme gelecek.'' dedi.

Alim, müstahsilin, hemşerilerinin, üreticinin, özel sektörün ve ÇAYKUR’un hepsinin memnun olacağı güzel bir kanun oluşacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışından bugüne kadar 300 bin yolcuya hizmet verdiğine değinen Alim, ''Eylül ayı itibariyle Ankara’ya haftanın 3 günü sabah seferleri de başladı. Her gün bu seferler sabah ve akşam olarak devam edecek. İzmir, Bursa ve yurt dışı seferleri de kısa zaman içerisinde başlayacak.'' bilgisini verdi.

Alim, Osman Karavin Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinin iktidar partisi olarak övünülecek bir proje olduğunu vurguladı.

Tek gayelerinin Rize’ye ve hemşehrilerine hizmet olduğunu aktaran Alim, ''4 yılı aşkın süredir il başkanlığı görevim devam ediyor. Tek gayemiz hemşehrilerimize, ilimize faydalı olmak. Bizim için aslolan teşkilatın birlik ve bütünlüğüdür.'' ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —