Tarih: 30.11.2022 10:14

Taco keyfini evinize taşıyın

Facebook Twitter Linked-in

Bulut Mutfak konseptinin öncü şirketi Rafinera Cloud Kitchen sevilen markası Taco Baila ile Meksika havasını evinize getiriyor.  Farklı lezzet alternatifleriyle gerçek mısır tortillasından özel olarak hazırlanan birbirinden lezzetli taco’lar ev partilerinin vazgeçilmezi olacak. 

Taco Parti Paketi’nde beş kişilik bir grubu rahatlıkla ağırlayabilecek 10 soft taco yer alıyor. Evde sinema keyfi için de harika bir eşlikçi olan Taco Parti Paketi’nde, kullanıcılar Meksika baharatlı kıyma, sote dana eti, uzun pişirilmiş soslu kanat kalça ya da hindi but, kıymalı orta acı Meksika fasulyesi arasından iki ana malzeme seçiyorlar.  Bu iki ana malzeme refried beans, renkli biberler, karamelize kırmızı soğan, yeşillik, çedar/mozarella peyniri, mısır, Meksika fasulyesi, jalapeno, ekşi krema, salsa roja sos ile birlikte gönderiliyor.

Müşteri memnuniyetini ve lezzeti odak noktasına alan Taco Baila, dağıtımı kendi kuryeleriyle, enerjiyi motor çakmak gözünden alan özel ısıtıcılı çantalarıyla yapıyor. Böylece parti lezzetleri tam zamanında ve soğumadan misafirlere ulaştırılıyor. 

Taco Baila, şimdilik sadece İstanbul Avrupa yakasındaki belli lokasyonlarda, Yemeksepeti, Getir Yemek, Trendyolgo ve Fuddy üzerinden kullanıcılara hizmet veriyor. 

Müşterilerine online platformlar üzerinden ulaşan RCK sistemi, merkezi mutfak ve bu mutfağa bağlı çok sayıda uydu mutfaktan oluşuyor. Merkezde ön hazırlığı yapılan yemekler, uydu mutfaklarda son dokunuşları yapılarak tüketiciye ulaştırılıyor. Paylaşımlı bu mutfaklar aynı anda tüm RCK markalarına hizmet verebiliyor. Giderler bölündüğü için yüzde 30’lara varan tasarruf sağlanırken, pakete özel hazırlanan lezzetler ve sunumlarla tüketici memnuniyeti ön planda tutuluyor.

Rafinera Cloud Kitchen (RCK) hakkında

Rafinera 15 yıldır karanlık mutfak olarak devam eden bir beslenme planı servisidir. Bu konudaki deneyimini food-tech ile birleştiren şirket, Aralık 2021 tarihinden itibaren Rafinera Cloud Kitchen ile hizmet vermeye başladı. Bulut Mutfak konseptinin Türkiye’de ve dünyadaki ilk örneklerinden biri olan RCK, halen bir ana mutfak, 3 uydu mutfak ve 16 marka ile hizmet veriyor.  


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —