Tarih: 10.09.2022 08:19

Caterina Bosetti ve Brezilya'dan Gabi Guimaraes

Facebook Twitter Linked-in

En iyi orta saha oyuncuları Sırp Jovana Stivanovic ve Brezilyalı Ana Carroll. En iyi pasör İtalya'dan Alesia Orro tarafından, en iyi özgür adam ise Monica De Gennaro tarafından seçildi.

Gaby Guimaraes, son üç Ulus Liginin her birinde 'En İyi Smasher' ödülünü kazandı. Öte yandan Brezilyalı, üst üste 13. turnuvasını tamamlayarak madalya kazandı.

Gabifeng Ankara'da

Son maçta Ankaralı taraftarların Brezilya'yı daha çok desteklediği görüldü. Özellikle Wackerbank'ta forma giyen Gabi için tribünlerdeki intobet taraftarlar özel pankartlar hazırladı. Gabi'nin en iyi ana saldırı ödülünü kazandığı açıklandığında, seyirciler yürekten alkışladı.

Wakif Bank'ın yeni başkanı oldu

Brezilyalı forvet Gabi Guimaraes, yeni sezonda Sudan'ın Serie A takımlarından Wakif Bank'a kaptanlık yapacak ve Wakif Bank'ın kulüp tarihindeki ilk yabancı takım intobet giriş kaptanı olacak. Vakıfbank'ın son kaptanı Melis Gürkaynak kariyerine son verdi. Gürkaynak'tan önce Gözde Kırdar, Vakıfbank'ın kaptanıydı.

Kaptan Brezilya

Gaby Guimaraes, aynı zamanda ülkesi Brezilya'nın kaptanı olduğu için kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.

'Türkiye beni çok seviyor'

Brezilyalı forvet daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullanmıştı: Ben burada da kendimi sağlamlaştırmayı başardım, Türkler beni çok seviyor, aralarında diğer taraftarların da bulunduğu çok özel bir kitleye sahipler, sadece Brezilya'da farklı olduğunu biliyoruz. Şüphesiz, kariyerimin son yılı Brezilya'da olacak. Geri dönüp son yılımı yalnız geçireceğimi söylemiyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —