Tarih: 09.03.2024 17:37

TEMAD Genel Kurulunu Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

 

 

MHA - Anamur Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Anamur Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdiği olağan genel kurul kongresi ile yönetim Kurulu Başkanı Şevki Altunçekiç ve yönetim kurulu üyelerine yeniden görev verdi.  


Ali İhsan Melek’in gündem maddelerini okuması ve kurul hakıında üyeleri bilgilendirmesinin ardından divan heyeti oluşturuldu. Başkan Şevki Altunçekiç’in teklifi üzerine oy birliği ile Mehmet Gölgelinin başkanlığı ve Yaşar Gedik ve Yusuf Atalay’ın katip üyelikleri ile divan heyeti oluşturuldu.  Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.   Yönetim Kurulu Başkanı Şevki Altunçekiç, denetim ve yönetim kurulu faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verdi.  TEMAD olarak Anamur da ki tüm resmi faaliyetlere ve törenlere katıldıklarını kaydeden Başkan Altunçekiç, bundan sonra katılımların daha da yoğun olmasını istedi. Dernek olarak İhtiyaç sahibi ailelerin ve okumak isteyen öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Şevki Altunçekiç, Anamur Garnizon Komutanlığı  kamında kalan 450 depremzedelerimiz için de hem ramazan etkinlikleri düzenlediklerini, hem de sosyal faaliyetlerde aktif sorumluluk aldıklarını kaydetti. Bir Öğrencimizin bir yıllık kurs gideri olan 30 bin TL’yi de yine derneğin bütçesinden karşıladıklarını kaydeden Altunçekiç, hem TEMAD olarak, hem de Ankara delegeleri olarak aktif bir şekilde faaliyetlere devam edeceklerini söyledi. Başkanın konuşmasının ardından derneğin  yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ile Ankara delegeleri oy  birliği ile seçildi. Buna göre; 
TEMAD Yönetim kurulu, Şevki Altunçekiç, Ahmet Çetin, Mehmet Kerim Akçoru, Ali Atakan ve Muzaffer Örs’ün asil ve Ramazan Çelik, Sami Sarıtaş, Orhan Gür, Hüseyin Kahraman ve Adil Taş’ın yedek üyeliği ile gerçekleştirildi. 
Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu. 
Asil Üyeler: Hayri Kından, Uğur Yılmaz Veysel Uğur, 
Yedek Üyeler: Sait Aslan, Mehmet Özdeş Ersoy ve Sinan Büyükeken
Disiplin Kurulu Asil: Zeki Kılınç, Mehmet Gölgeli Bekir Turgut Tufan, 
Disiplin Kurulu Yedek: İhsan Uzunay, Hikmet Şen, Ramazan Kunt, 
TEMAD Ankara Delege üyeliklerine ise Yaşar Gedik ve Ahmet Can seçildi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —