Tarih: 27.09.2022 18:16

Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan maçın ardından açıklamalarda bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Bakkal, aradaki durumu iyi değerlendirip yeniden başlamak istediğini belirterek, 'İyi başladığımız bir maçtı. Spini yakalayan Deniz Lispoor golü gördü ve denedi, ardından saçma  bir penaltı. Sonra hedefi tekrar vurduk. Düzenimiz ve düzenimiz iyi. Özellikle ikinci çeyreğin başında bir serbest vuruştan gol yedik. Tabii biraz zayıfladı ve uzun süredir gol atamadık. Son dakikada önemli pozisyonlarda probet yenilebilirdik. Savaşla bir şeyler elde etmeye çalışıyoruz. Kısayız ve 6-7 oyuncuyla doluyuz. Oğuz'un sırt kası sakatlandı ve ona vurduk. Milli takımlar arasında iyi vakit geçirmeliyiz. Jay'in dönüşünü dört gözle bekliyoruz. Ara vermek ve yeniden başlamak istiyorum. Dövüş gösteren bir takım var. 65. dakikadan sonra rotasyonumuzda sorun çıktı. Başarısızlığı durdurmanın iyi bir şey olduğunu söylüyorum” dedi.

Spor Toto Süperliga'da 7. Hafta'da Ümraniyespor'a giden Kasımpaşa, sahayı 2-1 terk etti ve teknik direktör Necati Erkmen maç sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ekman, her hafta bunu yapmaya devam ettiklerini belirterek, 'Bugün o günlerden biri. Saat 17.00'de sıcak bir ortamda oyuncuları mücadelelerinden probet giriş dolayı tebrik ediyorum. Her iki devrede de 2-0 önde gidiyoruz. . Maçın son dakikasında gol yedik. Milli bayramlarda daha iyisini yapacağız ve bunu bir öncelik haline getireceğiz. Kasım Passa'nın bundan sonra taraftarlarını futbol ve güzel sonuçlarla mutlu edeceğini düşünüyorum. '




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —