Tarih: 17.10.2022 07:56

Milletvekili Taytak: “Kazanan Afyonkarahisar oldu”

Facebook Twitter Linked-in

AFYONKARAHİSAR - 17.10.2022 - HİBYA - Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda yapılan seçim ile yeniden başkan seçilen Mehmet Mühsürler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Taytak, “Kazanan Afyonkarahisar oldu.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür eden Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Borsaya hayırlı olsun ilk ziyareti Milletvekili Taytak’ın yaptığını söyledi.  Mühsürler, Ticaret Borsasına ve sektöre vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.

“Kazanan kendisi değil, kazanan Afyonkarahisar olmuştur”

Ticaret Borsası başkanlığını tekrar seçilen Mehmet Mühsürler ve yönetimine başarılar dileyen Milletvekili Taytak, “Geçtiğimiz gün yapılan seçimlerde Borsa Başkanımız tekrar güven tazeleyerek görevinin başındadır. Kazanan kendisi değil, kazanan Afyonkarahisar olmuştur. Bölgedeki Borsa Başkanları ile gıda üzerine yapılan tüm çalışmalarda büyük destekleri vardır. Uzun yıllardır Borsa Başkanlığını şerefi ile yapıyor. Kendisini tekrar tebrik ediyorum. Gurur duyduk. Bende şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de elimden gelen desteği vereceğim.” ifadesini kullandı.

“Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum”

Mehmet Mühsürler ve yönetimini tebrik eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Geçmişte yapmış olduğu çalışmalar, gelecekte yapacağı çalışmaların göstergesi olacaktır. Afyonkarahisar ve sektör için önemli çalışmalar yapılmaktadır. Tekrar hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu.


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —