Tarih: 19.10.2022 14:24

Galatasaray başantrenörünün Lorenzo Montepo'nun

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray başantrenörünün Lorenzo Montepo'nun halefi için  Verona ile görüştüğü bildiriliyor

Galatasaray'ın takımları Verona ile temas halinde olduğu ve bu arada Montipo'yu kadrosuna katmak istediği bildirildi. Sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek olan 1,91 metre boyundaki Novara doğumlu kaleci şu anda 4,5 milyon € değerinde...

Lorenzo Montepo kimdir?

Profesyonel futbol kariyerine  2013-14 sezonunda memleketi Novara'da başlayan Montipau, A takımında iki sezonun ardından Siena'ya kiralandı ve rulobet giriş ardından 2018-19 sezonunda Benevento'ya gitti.

Çok sevilen Montipau, burada bir sezon geçirdikten sonra 1 milyon € karşılığında Benevento'ya taşındı.

26 yaşındaki eldivenli adam, iki sezonun ardından Verona'ya kiralandı. Burada geçen bir sezonun ardından Verona, sezon başında 1 milyon Euro'luk bir sertifika ile oyuncuyu kadrosuna ekledi.

Premier Lig'in 8. haftasında evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Kayseri Spor, 9 Ekim Pazar günü  Ümraniyespor maçına hazırlıklarına rulobet devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın amacı 3 sayı fark elde etmek.

Takımın orta saha oyuncusu Onur Bulut, Trabzonspor'a karşı yaptığı hatalarla kendini konumlandırdığını söyledi: 'Trabzonspor oyunu düzeltmedi ve bize karşı tavır aldı, 'Biz kabul ettik çünkü hata yapmak ya da kabul etmek kolay. top önde gidiyor. Oyunu yenebiliriz. Bu bir penaltı ve oyunun dengesini biraz bozuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —