Tarih: 21.12.2022 12:25

TDP’nden kuruluşunun ikinci yıl dönümünde Anıtkabir ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Ankara’da yapılan kutlama kapsamında Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Parti İl Başkanları ve parti mensupları ile bir araya geldi.

Genel merkezde gerçekleşen kutlamanın ardından TDP’li parti mensupları Ata’nın huzuruna giderek, Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal’da katıldı.

Başkan Uysal burada Genel Başkan Sarıgül’e partinin Afyonkarahisar’da yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

 “Değişimin başlangıcını tüm Türkiye görmüş oldu”

Partilerinin günden güne büyümeye devam ettiğini belirten Başkan Uysal, “Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı olarak Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün daveti üzerine partimizin 2. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Ankara’ya geldik. Partimiz onun önderliğinde büyümeye devam edecek ve istediği hedeflere ulaşacak. Büyük bir katılımın olduğu bugünde yine değişimin başlangıcını tüm Türkiye görmüş oldu.” dedi.

“Durmak yok çalışmaya devam”

Başkan Uysal, Genel Başkan Sarıgül’ü Başbakan yapana kadar durmadan çalışacaklarını ileri sürerek, şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün milletvekilliği döneminde ve belediye başkanlığında tertemiz bembeyaz sayfası ile devam edip, yıllar öncesi Türkiye değişim hareketi başlatıp, 20 Aralık 2020 tarihinde partileştirip bizlere bu görevi vererek bizleri onurlandırdı. Genel başkanımız ve genel merkezimize tekrar teşekkür ederim.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —