Tarih: 19.09.2022 07:25

Tortoise Leyla, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep Hücumcular: Gunai Guvinci, Kitsiu, Ertuğrul, Gillo Bogi, Hanousek, Yevtovic, Mustafa Eschichrach, Abdulkadir Finger, Maxim, Sagar, Figueiredo

Yaz aylarında Lyon'dan Leo Dubois Antep'te oynayacak. Ama ilk 11, benim son teslim tarihimden önce gönderilmesi gereken Sacha Boey olacak. Fransız futbolcunun betaverse Rossoneri'ye karşı forma giydiğine inanılıyor.

Galatasaray taraftarı, Gaziantep FK maçında olduğu gibi takımı yalnız bırakmıyor. Yorucu maç öncesinde tüm biletlerin tükendiği anlaşılıyor. Neff Stadyumu'na 45.000'den fazla sarı-kırmızılı taraftarın akın edeceği açıklandı.

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor yeni sezona istediği gibi başlayamayınca transferler peş peşe geldi. Marc Bartra, Maxi Gomez ve Ümit Bozok'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 2019'da Lille'e 18,5 milyon avroya sattığı Fırtına Yusuf Yazıcı, rengiyle resmen anılıyor. 25 yaşındaki futbolcu, Les Bleus de Bordeaux ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Ahmed Aooğlu, Yusuf ile oynuyor. İkisi birlikte fotoğraf da çektirdi.

'Eski güzel günlerdeki gibi...'

Trabzonspor da resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 'Birlikte yazacak çok hikayemiz, yaşanacak betaverse giriş çok güzel anlarımız var. Tıpkı eski güzel günlerde olduğu gibi... ...evinize neşe getirdiniz Yusuf Yazıcı!' Sözleriyle yaptı.

Geçen sezon Rus devi CSKA Moskova'ya kiralanan milli futbol takımı, 12 maçta 8 gol ve 2 asistle yıldız oldu. Öte yandan başarılı futbolcu Trabzonspor'a gelmeye hazır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —