Tarih: 08.09.2022 08:12

Bir oyun oynamayı planlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Okan, yıldız ismiyle zorlu rakipler üzerindeki hakimiyetini korumaya çalışırken, başarılı futbolcuyu takım çalışmasında hücum düzeninin lideri olarak belirledi. Rakip yarıda öne çıkıp topu alması gereken Okambrook, bu konuda Oliviera ve Torreria'ya inanıyor.

Bu zorlu mücadele öncesinde yazarımız Ullman Özgür bugün köşe yazısında önemli bir değerlendirmede bulunuyor ve  maçın sonucunu pozbet hangi takımın önce atacağını belirleyeceğini belirtiyor.

Yazarımız Erman Özgür'ün zorlu maç öncesi yorumları:

Yönetim, antrenman ve transferler açısından geç başlamasına ve Gomis'in katkısına rağmen Galatasaray'ın çok karamsar olmasına gerek yok ama rekabet açısından da değil. Mertens, Seferovic, Torreira, Kerem ve Yunus gibi kaliteli oyuncuların genç olmalarına rağmen kadrolarında olması  Galatasaray için de avantaj olabilir. Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde düşük performans göstermesi, forvet hattını dolduramaması veya sakatlanan oyuncuların olması da Galatasaray için önemli. Oyun için çok önemli olan, her ikisi de benzer sorunları olan Nelson ve Abdul Kerim, taban çizgisinden kalbi iyi kesip topu kullanmak ve daha az hata yapmak pozbet giriş için acele ediyor.

Muhtemelen Seferoviç...

Bana göre Okanbrook için  en zor seçenek ön safta. Bu sezon iyi performans göstermeyen ve hala kilolu olan Seferovic mi yoksa tehlikeli bir döneme giren takımın  kurtarıcısı  Gomis mi? Bence Sayın Okan Seferovic ile başlamak istiyor, muhtemelen benim zamanımda daha fazla zaman geçirecek ve bu oyuncuyu kazanmak isteyecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —