Tarih: 23.08.2022 09:11

Bir yaklaşım değildir

Facebook Twitter Linked-in

Geldiğimiz noktada; bu mevzu üstünden hem ülkemizin hem de kulübümüzün töhmet altında bırakılmasını, yanlış anlaşılmaya sebep olacak şekilde gündem yapılmaya çalışılmasını ve mevzunun siyasetle ilişkilendirilmesini kınıyoruz. Bu gündem vesilesiyle Fenerbahçe Spor Kulübü olarak spor ve siyasetin birbirinden daima ayrı tutulması gerektiği noktasındaki duruşumuzu pekinbet bir kez daha tüm kamuoyuna hatırlatıyoruz.”

Denizli’de yaşayan Berfin Altan, 12 yaşlarında gövde eğitim hocasının önerisi üstüne başladığı golbol sporunu başarıyla sürdürüyor. Doğuştan görme problemi olduğundan düzgüsel okullarda eğitimini devam edemeyen Altan, 7 senedir golbol branşında dereceler elde ediyor. Altan, kendisinden bu kadar başarılı olmasını kimsenin beklemediğini, engeline rağmen birçok ülke ve şehre tek başına seyahat ettiğini özetliyor. Berfin, aldığı dereceyle kimsenin kendisini engelli görmediğini belirterek, hayattaki en büyük engelin yanlış fikir olduğunu söyledi.

Altan'ın hedefi 2024 Paris Olimpiyatları.

Genç yaşına ve sıhhat engeline karşın mücadeleden vazgeçmeyerek ülkesine ödül kazandırmayı sürdüren Berfin Altan, en büyük hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları bulunduğunu söylemiş oldu. 7 senedir sürdürdüğü branşında, son 3 senedir ise Golbol Hanım Ulusal Ekibi’nda vazife aldığını özetleyen Altan, 2021 Avrupa 2.’liği, 2022’de U19 Avrupa şampiyonluğu bulunuyor. Önümüzdeki pekinbet giriş aralık ayında Portekiz’de düzenlenecek olan dünya şampiyonluğu için hazırlıklarını sürdüren Altan, hedefinin orada da kupa almak bulunduğunu belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —