Tarih: 28.09.2022 18:20

Takımına kazandırmak ve gösterdiği performanslarla milli takımda başarılara imza atmak

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 1. Lig'de İzmir derbisinde Göztepe, sahasında Altınordu'yu tek golle yenerek galibiyet susuzluğunu sona erdirdi. Sezon başında Sakaryaspol'u 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, 4 maç üst üste galibiyet alamadı. Baş antrenör Turgay Altay ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktörünü belirleyemeyen sarı-kırmızılı ekip, aldığı kötü sonucun ardından Altınordu'daki galibiyette toparlandı. Ülkeye moralli thepapelbet bir giriş yapan Göztepe, milli arenada 3 puanlık arzusunu tamamladı. Sonunda 19 Ocak 2022'de Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u mağlup eden Göztepe, Gürsel Aksel Stadı'nda dokuz maçın ardından kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Takımı güçlü bir şekilde destekleyen taraftarlar, 90 dakikanın son dakikalarında oyuncularla tezahürat yaparak galibiyet sevinci yaşadı. Antrenörün yokluğunda takıma liderlik eden teknik direktör Sadiq Ahmed Balchi, çok zor bir maç geçirdiklerini söyledi. Sekiz gün boyunca Altınordu derbisine  iyi hazırlandıklarını söyleyen Balcı, 'Antrenmanlarda ağırlıklı olarak oyun planına odaklanıyoruz. İlk yarıda o şutları sahaya yansıtmak için çok çalışmaya başladık. Oyuncularımıza sakin olmalarını söyledik. kısa devre yaparken. Buna göre alanları anlamlı bir 3 ile ayırıyoruz. Milli döneme moralle thepapelbet giriş giriyoruz” dedi.

Teknisyen bulmaya devam eden Göztepe, Almanya'da Schalke 04 altyapısı üzerinde çalışan Onur Cinel ile nihayet bir anlaşma yapmayı planlıyor. (DHA)

Çeşitli nedenlerle yapılamayan 2021-2022 Çin Süper Ligi, Erzurum'un merkezindeki Yakutia Bölgesi Curling Salonu'nda sona erdi. Farklı şehirlerden 17 kulübün katıldığı erkek ve kadın müsabakaları bugün final yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —