Tarih: 22.09.2022 07:50

Takım 13 oyuncu gönderdi

Facebook Twitter Linked-in

Fraport TAV Antalyaspor, kadrosuna kattığı diğer oyuncularla kiralık veya bonservis karşılığında yollarını ayırdı. Kırmızı beyazlı takım arkadaşları Kaleciler Doğukan Özkan ve Sivas Belediyespor, diğer bir kaleci Diego Sousa ve Bodrumspor, defans oyuncuları Berat Onur Pınar ve orta saha oyuncuları Deni Miloseviç ve Sakaryaspor, Bahadır Öztürk ve Çaykur Rizespor, defans oyuncuları Doğukan Nelik ve Nazilli BelediÜran, kiralık Merryesporan luvibet ve Nazilli Beledi. Akdeniz temsilcisi Antalya Sports, Doğukan Sinik'i Hull City'ye, İngiltere şampiyonlarından Harun Alpsoy'u Bodrumspor'a, Ersin Zehir'i Tuzlaspor'a ve Gustavo Blanco'yu Eibar'a tavsiye mektuplarıyla gönderdi. Fraport TAV Antalyasport, Brezilyalı defans oyuncusu Nardo'nun sözleşmesi sona erdiğinde sözleşmesini yenilemedi ve İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Poli ile yollarını ayırdı.

Spor Toto'nun 1.Liga ekiplerinden Göztepe, harika bir final transfer günü yaşadı. Sport Republic'in kulübün yüzde 70'ini satın almasıyla yeni yapılanmaya geçen Sarı Kırmızılılar, transfer sürecinin son gününde 5 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Göz-Göz imza performansına Beşiktaş'tan önce kabul ettiği Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş ile başladı. Bunun ardından Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu luvibet giriş Berkai Artest, kendisine sarı-kırmızılı forma giyeceği vaadiyle üç yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe, transferin son gününe kadar forvet arayışındayken, Göztepe'de İsviçre'de Lucerne forması giyen 25 yaşındaki Avusturyalı golcü Marko Kvasina da yer aldı.

Geçen günün sürprizi Galatasaray'ın eski  sağ beki Tarık Çamdar oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —