Tarih: 01.09.2022 08:52

Bugün buraya üç nokta koduyla geldim ve üç nokta aldım

Facebook Twitter Linked-in

Maçları bu şekilde  kazanmak bizim için değerli. Trabzonspor'da haftaya spor var. Umarım bu maçı  kazanarak yolumuza devam edebiliriz' dedi.

Göztepe'deki son dönemimden önce Futbol Akademisi Teknik Direktörü olarak atanan Serdar Sabuncu, dünkü görüşmelerin ardından La Liga'da etrabet üçüncü golünü kabul etti. Muş Takımı 1984 Teknik Direktörü Muşspor kulübü için. Anlaşmada Serdar Sabuncu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla sarı-kırmızılı kulübe veda etti.

“Elbette bir gün görüşeceğiz”

Sabangku, 'Ayrılık da aşkın diğer yüzüdür' başlığıyla paylaştığı veda mektubunda şu açıklamayı yaptı: 'Bugünden itibaren muhteşem bir aşk, tutku ve coşkuyla bulunduğum şanlı Göztepe'mize veda edeceğim. Çağdaş futbolun tüm taleplerini karşılayabilecek, üreten ve üretmeye devam edebilecek bir sistem, iyi yetişmiş bir kadroya hizmet etmek meşru bir hediyedir, Furkan, Alihan, Zengzhan, Berkey'e A takımımıza, etrabet giriş Kahn'a milli takım formamıza güvenmek. ve geleceğin çocukları Göztepe. gururla ayrılıyorum. Seni çok seviyorum.  A takımının teknik direktörü İzmirspor'dur.

Salih Yılmazsoy / İZMİR (İHA)

Avrupa Ligi play-off  ilk maçında Kopenhag'a davet edilen Trabzonspor, bugünkü maçın ardından şehre döndü.

Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalma şansıyla, tekrar Trabzonspor'da oynanacak ve Bleus de Bourgogne Premier Lig'e odaklanacak. 20 Ağustos Cumartesi günü ligin 3. haftasında Trabzonspor, Frankfurt Havalimanı TAV Antalyasport ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —