Tarih: 23.09.2022 11:47

Başkan Tokat: ″Bahaneye sığınmadan bu sezonu tamamlamak istiyoruz″

Facebook Twitter Linked-in

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçe genelinde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek,  vatandaşların taleplerini dinledi.

Milas Belediyesi tarafından tamamlanan 29 bin metrekarelik 1’nci kat sathi kaplamanın yapıldığı Bozbük ve Kazıklı mahallelerini ziyaret eden Başkan Tokat, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Tokat, Milas Belediyesi bünyesindeki ekiplerin 30’u aşkın mahallede eş zamanlı faaliyet yürüttüğünü belirterek, ekonomik şartlar nedeniyle ülke genelinde birçok belediye, devlet kurumu ihale yapamazken; Milas Belediyesi’nin tam gaz çalıştığını dile getirdi.

18 mahallenin vergisiyle 132 mahalleye hizmet

Vatandaşlarla sohbet ederken Milas Belediyesi’nin 18 mahalleden elde edilen vergi ile 132 mahalleye eşit hizmet götürdüğünü belirten Tokat, “Bugün Bozbük’te Aydın-Didim sınırındayız. Hafta sonu da Çukur’da Aydın- Karpuzlu sınırında olacağız. Kalem’de, Kultak’ta ekiplerimiz var. Herhangi bir bahaneye sığınmadan, mümkün olan en fazla imalatı yaparak bu sezonu tamamlamak istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Başkan Tokat, bölgeye yaptığı ziyaretler sırasında Bozbük’te başlayan orman yangını bölgesinde incelemelerde bulunarak, “Marmaris’teki yangın yüreğimizi dağlarken, Bozbük’ten de bizi üzen bir haber aldık. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Orman ve İtfaiye görevlisi arkadaşlarımız gerekli müdahaleyi yaptılar. Çok üzücü bir tabloyu görüyoruz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —