Tarih: 19.09.2022 07:21

Bulanık olmayız

Facebook Twitter Linked-in

Transfer sürecinin son günlerinde bir hamle yapan Trabzonspor'un ardından Spor Toto Süperliga'nın 5. haftasında final sezonu başladı. Les Bleus de Bordeaux, bir önceki dönemin ilk beş haftasında dört galibiyet ve bir beraberlik rekoru kırmasına rağmen, Chateau'da üç gol ve 11 gol atarak 13 puan ortalamasıyla ikinci sırada tamamladı.

Karadeniz 5 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle tamamladı. 6 golüne karşılık kalesinde onwin 5 gol gördü ve 10 puan aldı.

Erken yenilgi

Geçen sezonun Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, geçen sezon ilk 15 maçında 12 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti, 15 hafta üst üste yenilmedi. 16. Hafta'da deplasmanda Antalya Sport'a 2-1 mağlup olan Bordo, 3. Hafta'da aynı rakibine 5-2 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig 5.liği kazandı. Fenerbahçe, evinde Keseris Sport'u 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maç sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada, bugün harika bir maça daha çıktıklarını belirterek, 'Çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Rakibimiz çok iyi bir takım. Onlara izin vermedik. ceza sahamıza yaklaşın bugün maçın büyük bölümünde ilk yarıda golü kaçırdılar.kesselly onwin giriş Sports'un ilk yarıdaki tehlikeli hücumu kaleci Lue Ann oldu - Perez'in hatası, durduruldu. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Stres oyununu yüksek tempoda oynadık. Taraftarlar da performansımıza çok destek oldular. 'Tek yapmamız gereken dinlenmek ve bir sonraki maça odaklanmak.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —