Tarih: 16.08.2022 13:43

Dubois'in geri çağrılması geldi

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray'da transfer çalışmaları kapsamında bir de ayrılık yaşandı. Mbaye Dian'ın sözleşmesi sona erdi. Charleroi, Valentin Ozornvafor'un sözleşmesini satın alma opsiyonunu kullandı. Marcao, 12 milyon euro'ya Sevilla'ya transfer oldu. Mostafa Mohamed, Süper Lig liderinden satın alma opsiyonu ile Nantes'e kiralandı.

Schalke ile sözleşme imzalandı

Galatasaray'ın 10. transfer listesinde bir numara olan Amine Harit için önemli bir adım atıldı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncu reytingleri betovis kazanmak için Schalke 04 ile ittifak kurdu. 25 yaşındaki oyuncunun değerlendirmesi için  4 milyon Euro karşılığında Schalke 04 ile el sıkıştığı açıklandı.

Harita geldi

Faslı oyuncu ile Sarı Kırmızılı futbolcu arasındaki görüşmelerin devam ettiği biliniyor. Amin Harit, Galatasaray'dan yıllık 35 bin euro ücret istedi. Süper Lig kralı, oyunculara 2,5 milyon € ve 1 milyon € ek başarı bonusu sundu. Florian Grillich'in 'Galatasaray'daki kitabının kapatılmadığı biliniyor. Sarı-Kırmızılı, Avusturyalı orta saha oyuncusunun transfer ücreti sorununu aşmaya çalıştığını kaydetti.

Schalke'de 8 milyon Euro

Nantes altyapısında yetişen Amin Arrit, 2017-2018 sezonunun başında 8 milyon euro karşılığında Schalke 04'e transfer olmuştu. Faslı orta saha oyuncusu geçen sezonu Marsilya'da kiralık olarak  geçirdi. 25 yaşındaki oyuncunun şu anki piyasa değeri 10 milyon euro. Schalke 04'ün deneyimli oyuncuyla sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —