Tarih: 28.09.2022 18:20

Sezon başında 25 farklı oyuncuyu çağırarak

Facebook Twitter Linked-in

Sarı Deniz'i sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da 3.33 gol ortalaması ile gol kralı yaptı. Yetmedi, Premier Lig'de form bulmaya çalışan İsmail Yüksek'i son kez milli takım seviyesine çıkardım.

Fenerbahçe lig sayılarını alt üst etti. İlk 7 haftada 2xG (beklenen gol) ortalamaları tutturdu, rakibin sahasında 33 yakalama, 29  gol kaydetti. Jorge Jesus, Sarı Lacivertli onikinumara takımdaki performansının kendisine 'Profesör' lakabını nasıl kazandırdığını kısa sürede  gösterdi.

Blackhawks hücum hattı öğrencisi Rashid Ghazal, Kasai Sports ile Alanya Sports arasında oynanan maçın ardından Beşiktaş'ta formasını terk etti. Tecrübeli futbolcu, sakatlıkları ve soğuk hava sorunları nedeniyle takımını yalnız bıraktı. Yoğun  tedavi gören Cezayirli kanat oyuncusu Milli Gün'de formunun zirvesinde olacak. Başarılı futbolcu, beklendiği gibi 2 Ekim'de Vodafone Park'ta oynanacak Fenerbahçe derbisine iyi bir şekilde hazırlanacak.

Middelveld de değişiyor

Koç Valerien Ismael, görünüşe göre Rachid Ghezzal hücum hattındaki yerine döndükten sonra Jackson Muleka'yı pite gönderecek. İsmail, Kevin Nkaudu'nun yerine sol kanatta  yeni bir yedek Nathan Redmond almayı planlıyor. Sakatlıktan dönen İngiliz süperstar Dele Alli, Fenerbahçe 11'er kişilik derbisine de başlayacak. Öte yandan, Dele'nin dönüşüyle ​​onikinumara giriş birlikte orta saha düzeninin değişeceği, yerine Gedson Fernandez ve Joseph De Sousa'nın yer alacağı kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —