Tarih: 20.08.2022 12:11

Siyah ile beyazın aşkı Zühre şıklığına dönüştü

Facebook Twitter Linked-in

Modanın tasarım merkezi Zühre, minimalist modaseverleri siyah-beyaz koleksiyonu ile yakalıyor. Siyahın beyaza olan aşkı yıllardır sürer… Bu aşk da en çok kadınların moda aşkı ile bütünleşir… Siyah-beyaz kombini artık alta siyah pantolon üste beyaz gömlekten çok ileri taşındı, koleksiyonlarda siyah-beyaz ikili takımlar artık şık aksesuar detayları ile özenli giyim stilinizin baş göstergesi oluyor.

Ceket modelleri tarzınızı yansıtır!

Zühre 2022 İlkbahar-Yaz koleksiyonu renklerinde özellikle günü geceye taşıyan tasarımlar ön plana çıktı. Hem şık bir ilkbahar-yaz gününün gündüzünde hem de gecesinde kombin değiştirme ihtiyacı duymadan tüm günü keyifle yaşayabileceğiz siyah-beyaz ikili ve üçlü takımlar ister yelek, ister ceket seçenekleriyle sunuldu. Zühre koleksiyonunda farklı model ve kumaş seçenekleriyle sunulan, geniş beden aralığındaki önden tek düğme ya da altı düğme kruvaze kapanan şık modeliyle siyah ceketleri yakada fular detaylı bir beyaz bluz ve eşarp detayında seçeceğiniz siyah-beyaz monogram bir eşarp ile kombinleyebilirsiniz.

“Farkını Hisset” mottosu ile modunuz yüksek olsun!

“Farkını Hisset” mottosu ile Zühre özellikle klasik moda tutkunlarını da siyah-beyaz uyumunu en özel giy-çık koleksiyonu ve özel tasarım detaylarıyla sunduğu koleksiyonu ile vitrinlere kilitliyor.  Gündelik hayatımızda, iş hayatında, şık bir davet ya da resmi bir gece için yapılacak seçimlerde siyah ya da beyazı tek renk olarak seçmek ya da siyah-beyaz uyumunu seçmek her zaman daha doğrudur.

Beyaz gömlek, siyah ceket kombininde sizi şıklığınızla öne çıkaracak olan detaylardan biri de Zühre tasarımında kombinde yer alan kıyafetin kendi aksesuarı olacak. Zühre bayilerinden, Zühre’nin mağazalarından ya da Zühre.com.tr’den 2022 ilkbahar-yaz koleksiyonunu inceleyebilir, siz de siyah ile beyazın masum aşkını gardırobunuza taşıyabilirsiniz.

Modanın kalbine en yakın Zühre mağazasından ya da tek tık’la Zühre.com.tr’den ulaşabilir, tüm alışverişlerinizi kapıda ödeme, hızlı kargo, indirim avantajları ile de “Zühre.com.tr” den güvenle yapabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —