Tarih: 12.01.2024 19:12

ANTSO Başkanı Tuna Basına Verdiği Yemekte Çalışan Gazeteciler Gününü Kuytladı

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Buluştu. Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anamur'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Ünlüselek'te düzenlenen akşam yemeğinde Tuna, gazetecilere teşekkür ederek, "İş yoğunluğumuzdan dolayı sizlerle daha sık bir araya gelemiyoruz, ancak bu özel günümüzde birlikte olmak hem güzel bir akşam yemeği paylaşmak hem de sohbet etmek istedik" dedi. Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler de Ticaret ve Sanayi Odalarının önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, genç ve çalışkan yöneticilerle gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Tuna, Anamur ve Bozyazı'da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verirken, şehirdeki tarım, ticaret, sanayi ve turizmle ilgili yaşanan gelişmelerle ilgili sorumlulukları üstlendiklerini vurguladı
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Gazetecilere Teşekkür Etti
Başkan Tuna, davetlerine katılan gazetecilere hitaben, "İşlerimizin yoğunluğu arasında sizi ağırlamak, özel bir günü birlikte geçirmek benim için büyük bir memnuniyet" dedi.  Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler ise Ticaret ve Sanayi Odası'nın önemine vurgu yaparak, genç ve dinamik yöneticilerle çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cömertler, "Sizler gibi sorumluluk sahibi liderler, Anamur ve Bozyazı için gerçekten güzel işlere imza atıyor. Bu özel günümüzde bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 Başkan Tuna, sohbet havasında geçen akşam yemeğinde Anamur ve Bozyazı ile ilgili projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşırken, gazetecilerle olan işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Program, Ünlüselek Otel İşletmecisi İş İnsanı Uzay Ünlüselek'in gazetecilere çiçek takdim etmesi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —