Tarih: 16.03.2024 18:06

Seçer eşi Meraş Hanımla, Antika Pazarı'nı ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin'de bulunan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Antika Pazarı'nı ziyaret etti. Bu pazar, Mersin'de bir ilk olma özelliği taşıyor ve geçmişe nostaljik bir yolculuk yapmak isteyenleri ağırlıyor.

Antika Pazarı, Yenişehir İlçesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde bulunuyor ve gramofonlardan radyolara, bakır eşyalardan plaklara, dikiş makinelerinden kitaplara, eski paralardan antika saatlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Burası, koleksiyonerlerin ve antika tutkunlarının rağbet ettiği bir nokta konumunda.

Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, Antika Pazarı'nda birbirinden ilginç ve tarihi eşyaları inceledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkililerinden pazar hakkında bilgi aldılar ve tezgahları dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler. Pazardaki atmosferde yükselen nostaljik şarkılar eşliğinde geçmişe bir yolculuk yapan Seçer çifti, vatandaşların ve tezgah sahiplerinin memnuniyetini gördü. Seçer'e ve eşi Meral Seçer'e tezgah sahipleri hediyeler takdim etti. Vatandaşlar da Seçer'e başarı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında Başkan Seçer, vatandaşların taleplerini not aldırdı ve Büyükşehir ekipleri tarafından hizmet broşürleri, pazar çantaları, mutfak önlükleri ve çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı.

Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer'in Antika Pazarı ziyareti, geçmişe bir yolculuk yapma fırsatı bulmaları ve vatandaşlarla bir araya gelmeleri açısından anlamlı ve keyifli bir etkinlik olarak gerçekleşti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —