Tarih: 13.10.2022 14:12

Kaleden ayrılmadı

Facebook Twitter Linked-in

Muslera, Adana Demirspor maçında %100 başarı oranıyla iki şut attı.

Spor Toto Süperliga'da 8. Hafta'da Adana Demirspor, Galatasaray'ı konuk etti. Ateşli mücadelem golsüz berabere bitti. Spor yazarları, telaşlı bir betonevip sahne olan önemli maçla ilgili düşüncelerini paylaştı.

İşte Şansal Büyüka'nın oyunla ilgili incelemesi:

Okan Hoca akıllı ve iyi düşünülmüş bir onbir ile geldi... Van Anholt'u soldan geçti ve Dubois'e oturdu, Yusuf Salle'nin o kanadı  otobana götürmesini engelledi...

Orta sahada; Oliviera takımdaki en iyi topa sahip, ancak dayanıklılıkta Hala biraz 'siktir', diğerinin saldırısını iki 'barbar' Torreira ve Mitzjoo ile durdurdu ve kontrol etti...

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede öğrencilerin aileleriyle de  ilgilenen Bakan Casapolu, nereden geldiklerini sordu.

Öğrenci velilerinin 'Çocuklarımız önce Allah'a sonra size emanet' demesinin ardından Bakan Casapoğlu, 'Size selâm olsun. Öğrencilerimizi betonevip giriş yurdumuza yerleştirmek, onları eviniz gibi kılmak için elimizden geleni yapacağız. .Unutmayın, sizin çocuklarınız da bizim çocuklarımız, onlar artık bize emanet. Mükemmel, parlak mahalleleri var. Allah çocuklarımızın yolunu ve kaderini açık eylesin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —