Tarih: 24.08.2022 09:12

Kulübe gidip oynamalarının faydalı olacağını söyledim

Facebook Twitter Linked-in

Sonuç olarak burada oynayamadım ve çok az zaman alacaktı, bu yüzden oyunculara yüzlerini söyledim. Onlar da kendilerini oyun yoluyla geliştirebilecekleri için kulübe sahip çıkıyorlar.”

Burgundy Blues'un Los Angeleslı oyuncuya ilgisi sözcüsü Gustavo Rico tarafından doğrulandı.

Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu Riko, Radiospor'da şunları söyledi: Trabzonspor  Murillo ile ilgileniyor. Biraz ilgileniyorum. Ancak parkurbet şu ana kadar resmi bir teklifte bulunmadılar. Önümüzdeki birkaç saat içinde teklif vermelerini bekliyoruz. Los Angeles  ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı. Bir yıllık bir seçenek de mevcuttur. 1,5 ila 1,6 milyon euro kar bekliyorlar. Murillo, Trabzonspor'da oynama fikrine çok sıcak bakıyor. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Rahat ve iyi organize edilmiş kulüp. Güçlü bir yönetim ruhuna sahiptirler. Çok tutkulu bir taraftar topluluğu ve futbolla dolu bir şehirleri var. Genellikle bu faktörler Murillo'nun Trabzonspor'da oynamak istemesine neden oluyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sol bek Rıdvan Yılmaz'ın ayrılmasının ardından bölgede birçok oyuncuyla temasa geçti. Premier Lig'de forma giyen Artur Masuaku, Beşiktaş'ın gündemindeydi.

West Ham United'da forma giyen 28 yaşındaki  Kongo Demokratik Cumhuriyeti vatandaşı Arthur Masuak'ın İngiltere milli parkurbet giriş takımıyla görüşmelere başlandı.

Geçen sürem West Ham United formasıyla Premier Lig’de 13 maçta forma giyen ve 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Arthur Masuaku, Beşiktaş’ın talebi sonrasında siyah-beyazlı takıma gelmek istediğini yöneticilere bildirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —