Tarih: 30.09.2022 07:31

İEKKK'de yeni dönem Flamingo Yolu gezisi ile başladı

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyeleri, yeni dönem toplantısının öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde Flamingo Yolu’nu gezdi.

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi’ndeki yeni dönem toplantısının öncesinde Gediz Deltası’nda yer alan Flamingo Yolu’nu gezdi.

Başkan Soyer, turun ardından tüm İzmirlileri Flamingo Yolu’na davet ederek, “İnsanlar böyle bir coğrafyayı görmek için dünyanın parasını harcayıp Kenya'ya Kaliforniya’ya, Florida'ya gidiyor. Bizim burnumuzun dibinde ama ne yazık ki birçok İzmirli bunu bilmiyor. Bu olağanüstü zenginliğin bilinmesi, tanınması lazım. Bu toplantıyı burada yapmamızın nedeni de budur.” ifadelerini kullandı.

“Bu zenginliğin farkına varalım”

Flamingo Yolu’nu görmeden İzmir adına karar vermenin zor olacağını düşündüklerini belirten İEKKK Başkanı Mehmet Ali Kasalı, “Habitat kavramını burada yaşayarak öğreneceğiz ki, İzmir hakkında karar verirken, İzmir'i bir takım yerlerde ifade ederken bu zenginliğin farkına varalım. Bizim fikirlerimiz ve çalışmalarımızla, Büyükşehir'in imkanlarını birleştirmek amacıyla bir aradayız.” diye konuştu.

“Ortak payda hep İzmir olacak”

Başkan Soyer, İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi’ndeki düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, “İEKKK İzmir’in en kritik kurumlarından birisi. İzmir, ortak akılla hareket etmeyi başaran, hoşgörüyle birbirini dinleyen insanların yaşadığı bir kenttir. Ortak payda hep İzmir olacak. Hep İzmir için ne yapabiliriz sorusunun cevabını arayacağız.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —