Tarih: 06.10.2022 18:01

Akış deneyimlenebilir

Facebook Twitter Linked-in

 

Başkan Çetin, Kurucu Cumhurbaşkanı Atilla Vehbi Konuk ve Antalya sporunun kuruluşunda emeği geçenler anısına yaptığı konuşmada, 16 ay hizmet ettiklerini hatırlatarak, 'Geçmişte rekorlar kırdık ve iyi betist bir başlangıç yapıyoruz. ve bu sefer futbol dalgalı olabilir. İyi bir teknik ekibimiz ve iyi bir futbol takımımız var. Bazen oynaklığın faydalarını görüyoruz. Kimin bizimle olduğunu ve kimin elini ovuşturduğunu anlayabiliriz.

“Bir hayalimiz var”

Yönetim Kurulu Başkanı Çetin, görev süresi boyunca yönetim kurulu ve denetim kurulunda yer alacak ve yeni yönetimde yer almayacak isimlerin isimlerini okurken teşekkür ederek, “Bugünden itibaren  yeni yönetim kurulunda giderek daha fazla sorumluluk alıyorum.Klüp başkanı oldum ve tribünlerde kulübün bayrağını dalgalandırdım ve 'bir hayalimiz var' dedim. Biz hayallerimizi gerçekleştirmek için buradayız” dedi.

“Başaracağımıza inanıyoruz”

Başkan Çetin,  bu yıl bir kuruş bile saydıklarını belirterek, “Ekonominin içinde bulunduğu durum, yükselen kurlar nedeniyle, kurlarımız artıyor. Euro ile harcama ve TL olarak gelirimiz betist giriş bu yıl hiç olmadığı kadar zor olacak. Önümüzdeki sezon daha güçlü bir Antalya Sporu adına bu sezonu büyük bir özen ve dikkatle geçirmemiz gerekiyor. Ya birleşip tüm engelleri aşarız ya da geçmişte olduğu gibi kısır çatışmalarda kendimizi kaybederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —