• BIST 100

    14765,59%0,37
  • DOLAR

    43,13% 0,26
  • EURO

    50,29% 0,12
  • GRAM ALTIN

    6191,82% -0,03
  • Ç. ALTIN

    10070,24% 0,00

Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı Açılışında Cumhur İttifakı Böyle Kucaklaştı

HABER MERKEZİ-Anamur Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı dün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel B

GÜNCEL 30.10.2022 17:44:08 3753
Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı Açılışında Cumhur İttifakı Böyle Kucaklaştı
Haberi Sesli Oku

HABER MERKEZİ-Anamur Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı dün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanı ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saat 17:00'da Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilçenin bir mesire alanına ihtiyacı olduğunu tespit ettiklerini ve bu eksiği gidermek için Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Projenin tamamen belediye imkanları ile hayata geçirildiğini belirten Başkan Kılınç, projenin 1. etabı için yaklaşık 8 milyon TL harcadıklarını ifade etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı'nda incelemelerde bulunan heyet Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'a ilçeye kazandırdığı eser nedeniyle teşekkür etti.

Cumhuriyetin 99. Yıl Dönümü Düzenlenen Fener Alayı ve Tuğçe Tayfur Konseri ile Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle açılış programına ek olarak etkinlikler gerçekleştiren Anamur Belediyesi, cumhuriyetin 99. yıldönümünü düzenlenen fener alayı ve Tuğçe Tayfur Konseri ile kutladı.
Düzenlenen fener alayına Türk Bayrakları ve meşalelerle katılan vatandaşların Cumhuriyet Meydanına yürüyüşü ile başlatılan program, Tuğçe Tayfur konseri ile devam etti.
Programda konuşan Başkan Kılınç, cumhuriyetin 99. yıldönümünü kutlayarak 3 yıllık belediye başkanlığı döneminde hayata geçirdiği hizmetleri anlattı.

3 yılda Anamur'un çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirdiğini belirten Başkan Kılınç: ' 3 yıllık görev süremiz içerisinde hayal edilenin çok daha üzerinde hizmeti hayata geçirdik. Uyguladığımız sıkı tasarruf tedbirleri, hayata geçirdiğimiz mali disiplin sayesinde ekibimizin vizyonunu ortaya koyacak eserlere imza attık. 600 km asfalt döktük, binlerce metrekare parke döşedik. 100.000 metrekare yeni yeşil alan oluşturduk. Binlerce bitkiyi toprakla buluşturduk. 44 yeni iş makinesi ve araç aldık. Taş ocağı ve asfalt şantiyesi kurduk. Yıllardır konuşulan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen sahil projesini 5 ay önce hizmete açtık.  Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı Akdeniz Bölgesinin en güzel ve en ekolojik sahil projesidir. 
İşte bugün de ilçemizin uzun yıllardır eksikliğini hissettiği mesire alanı projesinin birinci etabını hizmete açıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana hayata geçirdiğimiz projelerde olduğu gibi Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı'nı da tamamen kendi personelimiz ve kendi iş makinelerimiz ile inşa ettik. Mesire alanımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın: ' Milliyetçi Hareket Partisi Tüm İmkanları ile Hidayet Kılınç'ın Yanındadır'

Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ilçeye kazandırdığı hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'a teşekkür etti. Başkan Kılınç ile uzun yıllardır tanıştığını belirten Aydın: 'Hidayet Başkan ile uzun süredir tanışırız. Kendisinin genel siyasette ve bürokraside tecrübesi olduğu için Ankara'daki imkanları Anamur'a taşımakta zorlanmıyor. Bizlerde Cumhur İttifakı mensubu Milliyetçi Hareket Partisi olarak başkanımızın yanındayız. 3 yılda Anamur'a büyük hizmetler kazandıran başkanımızı tebrik ediyorum' dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den Başkan Kılınç'a tam destek.

Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkı açılışı programına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanı ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın yanında olduklarını belirterek: 'Cumhur İttifakı olarak Anamur'a önemli hizmetler kazandıran Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Anamur için üzerimize düşen ne varsa Ankara'da gerekeni yapmaya hazırız' dedi.
 


Konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'a ve Anamurlulara selam söylemesini ilettiğini belirterek başlayan Özhaseki: 'Biliyorsunuz bugün üretimini gerçekleştirdiğimiz yerli elektrikli otomobilimiz TOGG'un ilk ürettiği araçlar için düzenlenen bir tören vardı. Bizde doğal olarak bu törene katılmak zorundaydık. Ancak aynı zamanda Anamur'dan da davet almıştık. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuyu ilettiğimde sizin Anamur'a gitmeniz, belediye başkanımıza ve Anamurlu hemşehrilerimize selamlarımızı ve teşekkürlerimizi iletmeniz daha uygun olur diyerek bizleri sizlerle buluşmak üzere görevlendirdi. Sayın cumhurbaşkanımız, isminin bir parka verilmesi nedeniyle Belediye Başkanımıza teşekkürlerini iletti. Ayrıca Anamurlu hemşehrilerimize de selamlarını ileretek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik etti' dedi.
Kendisinin de belediyecilik tecrübesi olduğunu vurgulayan Özhaseki :' Geçmişte ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığı yapmış birisi olarak Anamur'a kazandırdığı hizmetler nedeniyle Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak Cumhurbaşkanımızın ismini hizmete açtığı doğa parkına vermesi nedeniyle de kendisini tebrik ediyorum. Başkanımız Ankara'da bulunan kurumlarımızla zaten uyum içerisinde çalışıyor ancak bizim üzerimize düşen birşey olursa, Anamur'a kazandırılacak her hizmette belediye başkanımızın yanındayız' dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen plaket ve hediye takdiminin ardından sahne alan ünlü sanatçı Tuğçe Tayfur Konseri ile devam eden programda Anamurlular doyasıya eğlendi.

ATM'lerde Parayı Çektikten Sonra Mutlaka O Tuşa Basın

Küresel Siyasi Tansiyon Altını Diri Tutmaya Çalışıyor: Piyasada Son Durum

Jandarma’dan Mersinli Gençlere Siber Güvenlik Kalkanı

Belen Geçidinde Alevli Gece: Sürücü Son Anda Kurtarıldı!

Tarsus’ta Korkunç Kaza: Motosikletli Genç Kamyonun Altında Kaldı

Yurtdışında Üniversite Okumak İçin Akademik Başarıyı Artırma Yöntemleri

Polis, Savcı veya Asker Para İstemez!

ANAMED’den Anamur Ekspres’e Anlamlı Ziyaret

Mersin Jandarmadan Büyük Operasyon Binlerce Patlayıcı Kaçak Malzeme Ele Geçirildi!

Mersin’in Gururu Büyükşehir ve MESKİ: Kurtuluş Kupası’nda Şampiyonluk Geldi!

Müjde: Kredi Faiz Oranları Yüzde 20’ye Geriledi!

Anamur ve Bozyazı’da Muz İthalatında Ek Vergi Yerli Üreticiye Nefes Aldırdı

Emeklilerin Kaderini Belirleyecek Yıl Sonu TEFE-TÜFE Tablosu Netleşti

ANAMUR’DA ÇEVREYİ KİRLETENLERE AĞIR YAPTIRIM: “BU KİRLETME HIZINA YETİŞİLEMEZ!”

Bozyazı’da Korkutan Araç Yangınları: Gece Yarısı İki Araç Alev Aldı

Altında Bir Dönem Kapandı O Yöntem, 81 İlde Yasaklandı

Torosların Karı Üreticinin Yüzü Gülüyor

Anamur’da Hatalı Park Kaosu: Belediye Otobüsü Mahsur Kaldı, Trafik Felç Oldu!

Eminol Grup Profesyonel Yöneticilik Ile Ankara Profesyonel Site Yönetimi Neden Tercih Ediliyor?

Anamur’da Yeni Yılın İlk Sabahı Camilerde Karşılandı

​800 Milyon TL'lik Dev Şans Üç Şehre Güldü

Kaymakam Kemal Durudan Yeni Yıl Mesajı

Kükür Mahalle Sakinleri Bu Kayanın Altından Bildikleri Bütün Duaları Okuyarak Geçiyor

Mersin’de 2026'ya Karanlıkta Girecek 13 İlçede 3 Günlük Planlı Elektrik Kesintisi!

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Mersin Büyükşehir’in Hıyar Fidesi Desteği Hasatla Taçlandı!

Edebiyatın Çok Yönlü Kalemi Betül Fırat: 20 Eser ve Yeni Ufuklar

KAYIP ENGELLİ VATANDAŞ TERMAL DRONLA KURTARILDI!

BULVARDA YAYA GEÇİDİNİ KULLANMAYAN GENCE KAMYONET ÇARPTI!

MERSİN’DE EVLAT ACISI: ELEKTRİKLİ SOBA FACİASI 2 CAN ALDI

Yükleniyor

Jandarma’dan Mersinli Gençlere Siber Güvenlik Kalkanı

Belen Geçidinde Alevli Gece: Sürücü Son Anda Kurtarıldı!

Polis, Savcı veya Asker Para İstemez!

ANAMUR’DA ÇEVREYİ KİRLETENLERE AĞIR YAPTIRIM: “BU KİRLETME HIZINA YETİŞİLEMEZ!”

Bozyazı’da Korkutan Araç Yangınları: Gece Yarısı İki Araç Alev Aldı

Torosların Karı Üreticinin Yüzü Gülüyor

Anamur’da Hatalı Park Kaosu: Belediye Otobüsü Mahsur Kaldı, Trafik Felç Oldu!

​800 Milyon TL'lik Dev Şans Üç Şehre Güldü

Kükür Mahalle Sakinleri Bu Kayanın Altından Bildikleri Bütün Duaları Okuyarak Geçiyor

Mersin’de 2026'ya Karanlıkta Girecek 13 İlçede 3 Günlük Planlı Elektrik Kesintisi!

Öğrenci Okul Müdürünü Vurdu!

Başkan Seçer'den Yerel Yönetimlere Demokrasi Vurgusu: "Halk Çözümü En İyi Bilendir"

Akdeniz'de Yeni Diploması Dalgası: Enerji Güvenliği İçin Çok Taraflı Zirve

Uysal: “Mersin Ekonomisi Türkiye’nin Lokomotifidir

HP’de İmamoğlu Sonrası Ankette Dikkat Çeken İsim: Vahap Seçer Yükselişte

İYİ Parti Anamur'da Delege Seçimleri Tamamlandı

MHP'li Uysaldan "Terörsüz Türkiye" Vurgusu

Mutlu Adaylıktan Çekildiğini Duyurdu

İYİ Parti Milletvekili Kocamaz Dereköy’de Halkla Buluştu

Bahar’dan Seçer’e Anlamlı Ziyaret

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Türk Futbolunda Tarihi Reform: Altyapı ve Mali Şeffaflık Dönemi

U-16lı Sporcularımızdan 20 Şehidimiz için Anlamlı Pankart

Anamurspor Taraftar Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Özer’e Ziyaret

Anamur’da Uzun Yıllar Sonra İzcilik Yeniden Başladı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

İlk Satışınızı İnternetten Yapmanın Püf Noktaları

İlk Hafta Süper Lig Sıralamasında Güncel Tablo

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

Anamur MYO ‘da “Etkili İletişim Becerileri” Söyleşisi

Kaymakam Duru'dan Öğretmenler Gününü Mesajı

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Rüştü Kazım Yücelen Mesleki Eğitim Merkezi’nde Oy Birliği ile Hüseyin Demir Dönemi

Foto O An Özel Fotoğrafçılık Kursu ile Kadrajın Büyüsüne Yolculuk Başlıyor

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

Mersin Üniversitesi'nde Yerli Oyun Teknolojileri Alanında Yeni Bir AR-GE Laboratuvarı Kuruldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.