Tarih: 22.06.2023 13:50

Raziye Ve Kaan, Meşalelerin Gizeminde İlk Adımı Böyle Attılar

Facebook Twitter Linked-in

Kaan ile Raziye evlilik yolunda ilk adımı attılar.  Anamur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Polat, ilk göz ağrısı Mümtaz Kaan Polat’ı Nişanladı.
Anamur’un   sevilen simalarından Zahide & Yaşar Erdem’in  güzel  kızları Raziye, Arzu&İbrahim  Polat çiftinin  yakışıklı oğlu  Mümtaz Kaan  Polat ile   evlilik yolunda  ilk adımlarını  attılar.
Esentepe  Mahallesindeki  evlerinin bulunduğu   sokakta  yoğun  bir katılımla  gerçekleşen nişan merasimine   Kaymakam  Bilal  Bozdemir ve  eşi,Belediye Başkanı Hidayet  Kılınç,Kaymakamlık Yazı işleri  Müdürü  Gülfizar Çandır, Gazeteciler  Cemiyeti  Başkanı Zümrüt Cömertler, Mersin Büyükşehir   Belediye Meclis Üyesi  Kazım Kılınç, Erdem ve Polat aileleri  ve mahalle sakinleri    katıldı.
Törene katılan davetlilerin İbrahim& Arzu Polat ile Zahide&Yaşar Erdem çifti  tarafından karşılandığı merasimde tanışmaları lisede başlayan genç çiftin nişan yüzüklerini   Kaymakam  Bilal Bozdemir ve Belediye  Başkanı Hidayet  Kılınç  taktı.
Mümtaz Kaan  Polat ile  Raziye  Erdem, yüzüklerin takılmasının ardından anne ve babaları ile aile büyüklerinin ellerini öpüp hayır duaların aldılar.
Personelinin mutlu gününde yanında olan ve nişan yüzünü takan Kaymakam Bilal Bozdemir, “Evliliğin ilk adımı olan nişan töreninde, yeni çiftimize mutluluklar dilerim, her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu kutsal birlikteliği bir ömür boyu bozmasın” diyerek temennilerini dile getirdi.
Belediye Başkanı Hidayet  Kılınç ise;  “Gençlerimizi hepimiz yakından tanıyor ve seviyoruz. Maşallah birbirinize çok yakıştınız. Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, genç çiftlerimizin evlilik yolunda attıkları bu adımın hayırlı ve uğurlu olmasını, mutluluklarının daim olmasını dilerim” ' diyerek her iki  aileyi de  kutladı.
Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından tebrikleri kabul eden genç çift mutlu günlerini paylaşan arkadaşları ve davetlilerle geç saatlere kadar eğlendiler.
Evlilik  yolunda ilk adımlarını atan, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Mümtaz Kaan Polat ve müstakbel eşi Raziye Erdem’i   kutluyoruz.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —