Tarih: 24.12.2023 11:39

Fransız Sağ Bek Rosier'in Ardından Yıldız İsim Beşiktaş'ın Radarında

Facebook Twitter Linked-in

 

Beşiktaş, Ocak ayında transferde atağa geçiyor. Son derbide kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'in yerine düşündüğü isim belli oldu. Siyah-beyazlılar, Nice forması giyen Cezayirli futbolcu Youcef Atal için harekete geçti. 

Youcef Atal, Beşiktaş'ın Sağ Bek Arayışındaki Ana Hedef

Derbinin ardından disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'in yerine arayışa geçen Beşiktaş yönetimi, sağ bek mevkisi için Youcef Atal'ı düşünüyor. 27 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibi Nice'te gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Youcef Atal, sağ bek pozisyonunun yanı sıra sağ açık mevkisinde de görev yapabilme özelliğiyle öne çıkıyor. Filistin'e destek mesajları paylaşması ve müslüman bir ülkede kariyerine devam etmeye sıcak bakabilme potansiyeli, transferde dikkat çeken detaylar arasında.

Güçlü Performansı ve Çok Yönlülüğü İle Bilinen Atal, Beşiktaş Savunmasını Güçlendirecek

Youcef Atal, futbol kariyerinde Nice'in yanı sıra Kortrijk ve Paradou takımlarında da forma giydi. 129 maçta 12 gol atıp 1xbetm.info 10 asist yaparak etkileyici bir performans sergileyen Cezayirli oyuncu, 2019'da 25 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşmıştı. Ancak, güncel değeri 7 milyon Euro olarak belirlenen Atal'ın, Beşiktaş'a katkı sağlaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın, sağ bek pozisyonu için Youcef Atal ile görüşmeleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Transferin gerçekleşmesiyle birlikte Beşiktaş, savunma hattındaki gücünü artırarak ligin geri kalanına iddialı bir şekilde devam etmeyi planlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —