RİZE-07.10.2022-HİBYA- Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Basketbol Süper Lig’indeki ilk maçında Emlak Konut ile karşı karşıya geleceği belirtildi.
İstanbul Başakşehir Spor Kompleksi’nde 8 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak maçta Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’na başarı dileyen Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, takımın Süper Lig hazırlıkları kapsamında yaklaşık 2 aydır antrenmanlarını sürdürdüğünü söyledi.
Başkan Köroğlu, alt yapıdan 2 Rizeli sporcuyu takıma kazandırdıkları için gururlu olduklarını belirterek, “Var Bir Hayalimiz” olan sloganlarını “Var Bir Derdimiz” olarak değiştirdiklerini ifade etti.
Hibya Haber Ajansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.