-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Piyasadan haberler
NASMED…Şirket üçüncü hastanesi olan ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin açılışı ile ilgili tüm yasal süreçlerin tamamlandığı, 11.01.2022 tarihinden itibaren hasta kabulüne başlanacağı, 10.01.2022 tarihli özel durum açıklamam
RUBNS…24/11/2022 tarihinde saat 19:34'de yayınlanan ve sadece aynı konuya ilişkin daha önce yapılan 22/11/2022 tarihli Kap açıklamasına hitaben yayınlanan daire satışı haberi 24/11/2022 tarihinde gerçekleşen yeni bir daire satış haberidir. Ayrıca 22/11/2022 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanan ilanlarda görüldüğü üzere 2 adet daire satışı gerçekleşmiştir. 24/11/2022 tarihinde gerçekleşen bir adet daire satışının detayları aşağıda yer almaktadır. Şirketimizin devam eden yatırımları arasında yer alan Ataköy Prestij Konakları projesinde A Blokta yer alan 3+1 tipindeki bir adet daire toplam 18.639.700 TL tutarla sözleşme ile peşin bedelle satılmıştır. Satış tutarının tamamı nakden tahsil edilmiştir.
SEGYO.. 11.11.2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Şirket'imizin İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Hacımimi Mahallesi, 127 Ada, 33 Parsel'de tanımlı (12 Adet Bağımsız Bölüm) gayrimenkullerin tümünün satın alınmasına yönelik tekliflerin; sahip olunan arsa payındaki %9.138'lık oran nedeniyle proje geliştirilmesinin efektif görülmemesi ve söz konusu gayrimenkullün bulunduğu bölgedeki gayrimenkul değerlerindeki artışlarda dikkate alınarak değerlendirilmesine ve sürece ilişkin içsel bilginin, sürecin gizli ve değerlendirmeye tabi bir süreç olması, yapılacak çalışmalar sonucunda potansiyel alıcılar tarafından bir teklifte bulunma/bulunmama, bulunulması durumunda kabul edilmeme gibi farklı sonuçların göz önünde tutularak yatırımcıların yanıltılmasına yol açmamak adına bu bilginin yalnızca Şirketimiz içsel bilgilerine erişenler listesindeki kişilerden konuyla ilgili kişiler arasında kalmak üzere gizli tutulmasını sağlamak kaydıyla SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 6.Maddesi çerçevesinde kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmişti.Şirket 24.11.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, söz konusu gayrimenkullerin arsa payının %89'una sahip Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ne tüm tapu masrafı ve KDV alıcıya ait olmak ve defaten ödenmek suretiyle 42.000.000 TL bedel ile satılmasına karar verilmiştir. Şirketimiz gayrimenkul satışının II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 4/1-c, 6/2 ve 6/1-a hükümleri çerçevesinde değerlendirilmesi sonucunda, yapılan satış işleminin Tebliğ'de düzenlenen sınırların altında kaldığı belirlenmiştir.
NASMED…Şirket üçüncü hastanesi olan ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin açılışı ile ilgili tüm yasal süreçlerin tamamlandığı, 11.01.2022 tarihinden itibaren hasta kabulüne başlanacağı, 10.01.2022 tarihli özel durum açıklamamız ile kamuya duyurulmuştu. Faaliyetlerine devam eden ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin yatak kapasitesinin artırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı'na yapmış olduğumuz başvuruya ilişkin olarak şirketimize bugün tebliğ edilen yazı ile başvurumuz olumlu sonuçlanmıştır.Böylece ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin yatak kapasitesi 30'dan 100'e yükselmiştir. Söz konusu 100 yatak kapasitesine, 4 yataklı Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi ve 26 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi de dâhildir. Yapılan son yatak ilaveleri ile Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret AŞ bünyesindeki 3 hastanenin toplam yatak kapasitesi 255'ten 325'e yükselmiştir.
AYSTH…Şirket Atlantis Yatırım Holding A.Ş.'nin iştiraki olan Naviga Tekstil San.ve Dış Ticaret A.Ş.ile GIAE OfficialTekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. arasında bugün hazır giyim satış protokolü imzalanmış olup Ocak 2023 – Mayıs 2023 tarihleri arasında teslimi yapılacak pantolon, elbise, ceket gibi ürünlerin siparişini içermektedir. Sözleşme tutarı 176.500 US Doları (Yüzyetmişaltıbinbeşyüz Amerikan Doları) dır.
SEGYO…Şirket İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Hacımimi Mahallesi, 127 Ada, 33 Parsel'de tanımlı (12 Adet Bağımsız Bölüm) Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 30.09.2022 tarihli değerleme raporuna göre 42.500.000 TL ekspertiz değeri olan gayrimenkullerin tümünün satın alınmasına yönelik tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda; sahip olunan arsa payındaki %9.138'lık oran nedeniyle proje geliştirilmesinin efektif görülmemesi ve söz konusu gayrimenkullerin bulunduğu bölgedeki gayrimenkul değerlerindeki artışlarda dikkate alınarak gayrimenkullerin bulunduğu binada %89 arsa pay oranına sahip bulunan Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. tarafından sunulan, tüm tapu masrafı ve KDV alıcıya ait olmak ve defaten ödenmek suretiyle 42.000.000 TL bedel ile satın alınması yönündeki teklifi kabul edilmiştir.
KLGYO… Şirket yatırım ve büyüme faaliyetleri kapsamında; İstanbul Bahçelievler İlçesinde bulunan 22 adet bağımsız bölümden oluşan 10.553,90 m2 işyerinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin 24.11.2022 tarih KLGYO2210130 sayılı raporu ile tespit edilen 190.000.000 TL ekspertiz değeri üzerinden %15 iskonto yapılarak 162.000.000 TL'ye satın alınmasına karar verilmiştir.
LINK… Şirketin 16.11.2022 ve 18.11.2022 tarihlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapmış olduğu özel durum açıklamaları çerçevesinde, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Dursunköy Mahallesi, 126 ada, 19 parsel numaralı 6.543,68m2 yüzölçümüne sahip tarla niteliğindeki yatırım amaçlı gayrimenkulün satış ve devrine ilişkin olarak tapu siciline tescil işlemi 24.11.2022 (bugün) tarihi itibarıyla gerçekleştirilmiş olup, satış bedelinin tamamı peşin olarak tahsil edilmiş bulunmaktadır.
GWIND… Resmi Gazetede 19 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan Elektrik Piyasasında Depolama Faaliyetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, Şirketimiz tarafından 500 MW RES ve 50 MW GES olmak üzere toplam 550 MW kapasiteli depolamalı elektrik üretim tesisi için ön lisans başvurusu yapılmıştır. Ön lisans başvurularımızın uygun bulunması halinde ilgili projelerin yatırım süreci, maliyet ve finansman esasları kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır.
GARAN, TGB… Banka 24 Kasım 2022 tarihinde 367 gün vadeli 155.000.000 ABD doları ve 238.500.000 euro tutarında iki ayrı dilimden oluşan sendikasyon kredisi anlaşması imzalamıştır. 13 ülkeden 23 finansal kurumun katılımıyla ve dış ticaretin finansmanı amacıyla kullanılacak olan kredinin toplam maliyeti ABD doları dilim için SOFR + %4,25, euro dilim için Euribor + %4,00 olarak gerçekleşmiştir.
ISSEN… Şirketin 13.09.2022 tarihli özel durum açıklamasında özetle; Balıkesir ili Susurluk ilçesinde gerekli izinlerin alınması sonrasında 9,6 MWp kurulu güce ulaşacak Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı kararı alınmış idi. Bu kapsamda Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. 'ye Lisanssız Elektrik Üretimi (yönetmeliğin madde 5-1-H kapsamında) başvurusunda bulunulmuş ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından, 17.11.2022 tarihli ve 8554 sayılı 'Bağlantı Anlaşmasına Çağrı Mektubu' tarafımıza 23.11.2022 tarihinde ulaşmıştır.
EGEPO… Şirketin üçüncü hastanesi olan ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin açılışı ile ilgili tüm yasal süreçlerin tamamlandığı, 11.01.2022 tarihinden itibaren hasta kabulüne başlanacağı, 10.01.2022 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya duyurulmuştu. Faaliyetlerine devam eden ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin yatak kapasitesinin artırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı'na yapmış olduğumu başvuruya ilişkin olarak şirkete bugün tebliğ edilen yazı ile başvuru olumlu sonuçlanmıştır.Böylece ÖZEL EGEPOL INTERNATIONAL HASTANESİ'nin yatak kapasitesi 30'dan 100'e yükselmiştir. Söz konusu 100 yatak kapasitesine, 4 yataklı Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi ve 26 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi de dâhildir.Yapılan son yatak ilaveleri ile Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret AŞ bünyesindeki 3 hastanenin toplam yatak kapasitesi 255'ten 325'e yükselmiştir.
ARDYZ… 09.11.2022 tarihinde düzenlenen 'Tokat Erbaa Belediyesi Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) Garanti, Bakım, Onarım ve İşletilmesi' işi ihalesine gelir paylaşımı yöntemi ile en uygun teklif firmamız tarafından verilmiş olup sözleşme davetine müteakip 24.11.2022 tarihinde 3 yıl süreli ihale sözleşmesi imzalanmıştır
Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Yükleniyor


