Tarih: 16.01.2023 08:19

Pasaport tercüme fiyatları

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Tercümanlık bürolarında en çok talep edilen çevirilerden biri pasaport çevirileridir. Yurtdışında yaşayan kişilerle yapılan evliliklerde veya yurt dışında bazı ülkelere girişlerde pasaport çevirileri istenmektedir. Pasaport çevirileri, resmi belge çevirileri kategorisine dâhil edilir. Bu yüzden pasaportların tercümesi, noterde pasaportların tercümeleri yeminli tercüman tarafından kaşelenip imzalanmak suretiyle onaylanır. Tercümanlık bürolarında pasaport tercüme fiyatları, her dil için farklı bir fiyata sahiptir. Pasaportların çevirmenlik ücretine ek olarak noter onay ücreti de müşteriden tahsil edilmektedir. Pasaport tercümesi, yurt dışına seyahat edecek kişiler için kolaylık sağlayan bir işlemdir. Bu yüzden yurt dışına gitmek isteyen kişiler, zorunlu olmasa bile pasaportlarını noter onaylı tercüme ettirmelidir. Pasaport çevirileri; yurtdışındaki eğitim kurumlarında, yabancı şirketlerde, yurtdışında emlak alım ve satım işlemlerinde, vatandaşlık başvurusunda, vekâletname işlemlerinde, yurtdışında veya yabancılarla evlilik işlemlerinde istenmektedir.

 

pasaport çeviri fiyatları

 

Tercüme bürolarında pasaport tercümeleri çoğunlukla noterden onaylı yapılan çevirilerdir. Pasaport çevirileri, genellikle bir, iki gün içinde tamamlanır. Tercüme bürolarında pasaport çeviri fiyatları, standart fiyatlarla yapılır. Ancak her dil kombinasyonunun pasaport çevirmenlik ücreti farklıdır. Örneğin Türkçeden İngilizceye pasaport tercümesinin fiyatı, Türkçeden Japoncaya pasaport tercümesinin fiyatından daha düşük olmaktadır. Pasaport çevirilerinde her yıl fiyatlar ekonomik koşullara göre yeniden düzenlenir. Pasaport tercümeleri 2023 yılında da yeniden güncellenmiş, tercümanlık bürolarında bu çeviriler yeni tarife ile hizmete sunulmuştur. Pasaport tercümelerinin hatasız yapılması çok önemlidir. Pasaport çevirilerinde yapılan küçük bir hata, büyük problemlere yol açabilir. Pasaport çevirilerinde temel amaç, yurt dışında bir problem yaşandığında kimlik ve uyruk tespitinin hızlı yapılmasıdır. Bu yüzden pasaportların tercümesinde bu konuda uzman olan tercümanlık bürolarından yardım almakta fayda vardır. Tercümanlık bürolarında pasaportların tercümesi hem garantili hem de uygun fiyatlara yapılmaktadır.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —