Tarih: 30.03.2024 13:14

Partisi’nin Mitinginde Konuşan Deniz’den Tarihe Geçecek Söz

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Yeni Cumhuriyet Meydanında partisinin gerçekleştirdiği mitingde konuştu. 
Seçim öncesi  yapılan son mitingte Genel Başkan Yardımcısı CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile kürsüde el ele partililerini selamlayan Durmuş Deniz, sakin ve mütevazı yaklaşımı  ile dikkat çekti. Öncelikle meclis üyelerinin tanıtımı ile başlayan mitinge katılım yoğun oldu. 
Basın sözcüsü Mesut Güven’in anonsu ile kürsüye gelen Deniz, Anamur için özellikle tarım sektöründe  bu güne kadar yaptıklarını anlattı,  hayata geçireceği projeleri sıraladı. Deniz’in en dikkat çeken cümlesi ise,  belediyede hiçbir ayırım yapmaksızın hizmet odaklı çalışacaklarını söyledi. 
Deniz; “Çalışanına saygısız olan zihniyet yarın vatandaşına da saygısız olur.” Diyerek aynı zamanda Belediye Başkanı olduğu taktirde, hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacağı sözünü verdi. 
Belediye Başkanlık Makamını emekliliğini geçirecek bir makam değil, çocuklarımıza gençlerimize ve torunlarımıza daha iyi, daha yaşanabilir bir makam olarak gördüğünü söyledi. Deniz’in sözleri sık sık katılımcıların tezahüratları ile kesildi. 
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —