Tarih: 29.11.2022 10:43

Parti Tercihlerinden Dolayı Kimse İşten Çıkarılmayacak Garantileri Benim

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İYİ Parti Gelen İdare Kurulu Üyesi 2009-2019 dönemi Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında kabul etti. Seçer, burada Türe’nin İYİ Partili çalışanlara ilgili işten çıkarılacakları yönündeki söylentiler üzerine yönelttiği soruları cevaplandırdı.  
Seçer’i ziyaret sebebini kendi sosyal medya sayfasında paylaşan Mehmet Türe, éİyi Partili Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızın sorunlarını konuşmak üzere Belediye Başkanımız Vahap Seçer beyi makamında ziyaret ettim. Ziyaretim sırasında özellikle; İyi Partili çalışanlarımızın Parti İçi Siyasi Tercihlerinden Dolayı İşten Çıkarılacakları, bu konuda ailelerinin ve kendilerinin tehdit edildikleri bilgisini dile getirdim.” Dedi.
Ziyareti sonrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in konu ile ilgili kendisine verdiği vevapları da yayınlayan Türe; “Sayın Başkanımızın, İyi Parti’li çalışanlarımızın parti içi tercihlerinin asla sorun olmayacağı, bunun en başta Garantisi Benim bunu herkesin bilmesini isterim” diyerek son noktayı koydu. İyi Parti ‘inin engellenen ve tehditlerle dolu süreçten sonra kurulduğunu Milletimiz çok iyi biliyor. İyi Parti cesur yüreklerin partisidir, hiç bir tehdit ve yıldırma, üye ve delegelerimizin Özgür iradelerini etkileyemez.” Dediğini aktardı.  Türe; “Şahsıma uzun bir zaman ayırıp, samimi karşılamasından ve partili çalışanlarımızla ilgili Güven Veren tavrından dolayı Vahap Seçer Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” Diyerek Başkan Seçer’e teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —