Tarih: 13.01.2023 12:14

Epilasyon Cihazı Cildi Acıtır Mı?

Facebook Twitter Linked-in

 

Lazer epilasyon cihaz ile epilasyon işlemi sırasında acı olup olmayacağını önemli belirlenebiliyor. Umex epilasyon cihazı ile yapılan uygulamalarda herhangi bir acı hissedilmesi mümkün olmuyor. Son derece acısız olan Umex ile kadın ve erkekler hedefledikleri duruma en hızlı şekilde ulaşabiliyor. Cihazın acısız lazer epilasyon hizmeti vermesinin en büyük nedeni yüksek soğutma kapasitesine sahip olmasıdır.

Umex epilasyon cihazının sağlamış olduğu yüksek soğutma ile uygulama sırasında herhangi bir acı hissetmezsiniz. Böylelikle acı hissetmeden kolay bir şekilde uygulamalarınızı tamamlayabilirsiniz. Üstelik Umex epilasyon cihazının özel silikon aparatı bulunduğu için daha hijyenik bir şekilde bu işlemden faydalanabiliyorsunuz. Silikon aparatlar kişiye özeldir.

Lazer epilasyon kaç seans yapılır?

En etkili epilasyon cihazı ile lazer epilasyon işlemi yaptığınızda epilasyon seans sürenizi de düşürebilirsiniz. Umex epilasyon cihazı oldukça etkili bir cihaz olduğu için birkaç seansta epilasyon işleminden istediğiniz etkiyi alabiliyorsunuz. En ince tüylere bile etkili bir şekilde atış yapabilen Umex epilasyon cihazı %80 oranında dalga boyu ile en ince tüylerde etkili olabiliyor. Bu da istenmeyen birçok tüyden sürede kurtulmanızı sağlıyor.

Umex lazer epilasyon cihazı hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için https://umex.com.tr/UmexLazer internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle cihaz hakkında aklınıza takılan tüm sorular hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca whatsapp üzerinden de sorularınızı yetkililere sorarak daha detaylı bilgilere sahip olabiliyorsunuz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —