Tarih: 29.08.2022 09:06

İlk 11'de bitiren oyuncular

Facebook Twitter Linked-in

Otellerinin spor salonunda toparlanma çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve pas sonrası bireysel antrenmanlarla antrenmanlarını tamamladılar.

Fenerbahçe, Mir Sport'un Adana'daki maçına yarın Cambatu tesislerinde hazırlıklarına devam edecek.

Toto Premier Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sabah BJK Nevzat Demir'de antrenmana başladı. Kapalı kapılar ardında yapılan betgaranti eğitim ortalama bir saat sürdü.

Antrenör Valérien Ismaël'in yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmaları hakkında. Antrenman bir aktivasyon çalışması ile başlar ve taktik efor sonrası atış çalışması ile sona erer.

Öte yandan futbolcular, Valentin Rosier'in doğum gününü Brezilya yumurtası ve unu ile kutluyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süperliga'da Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladıktan sonra yarın (20 Ağustos) 17.00'de kampa girecek.

Türkiye Motor Sporları Federasyonu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle, dünyanın en büyük ve zorlu rallilerinden biri olarak kabul edilen TransAnatolia Rally Raid, 20 Ağustos Cumartesi günü Hatay'da başladı. Doğanın ayrıcalıklı olduğu panorama, tarihe yön veren asırlık eserler, 27 Ağustos'ta Eskişehir'de doğa, tarih ve kültürü bütünleştirmek için zorlu bir savaşın galibinin betgaranti giriş belirleneceği anlamına geliyor.

Yolculuğun başlangıcı olan Hatay'daki açılış töreninde Red Bull sporcusu Ali Türkkan da hazır bulunacak. Balkan Ralli Kupası 2021 ve Avrupa Ralli Kupası organizasyonlarında 'Çift Tekerlek' ve 'Gençler' kategorilerinde birinci olan Ali Türkan, zorlu yarışın başlangıcında da sporcularla  buluşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —