Tarih: 08.01.2023 12:42

Milletvekili Özkaya: “AK Parti bir vefa hareketidir”

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar Valiliğinde düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldı.  Toplantının ardından Nazmi Saatçi Mahallesinde Cuma namazı sonrasında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Özkaya, Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından düzenlenen Veteriner Fakültesi hayvancılık ağılı açılışına da Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve partililer ile katıldı.

Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven daha sonrasında Afyonkarahisar Tuğla Üreticisi İş Adamları Derneği (TUĞSAD) Yönetimi ile bir araya gelerek, sektörün talep, öneri ve sorunlarını dinledi.

Sektör hakkında sanayiciler ile toplantı yapan Milletvekili Özkaya, daha sonrasında geçtiğimiz günlerde ağabeyini kaybeden Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik’e taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Özkaya, geçmiş dönemlerde AK Parti kadrolarında görev alan kişileri Milletvekili Yurdunuseven ile birlikte ziyaret ederek, “AK Parti bir vefa hareketidir, partimizin bugünlere gelmesinde emeği olan büyüklerimizi, kardeşlerimizi unutmamız söz konusu değildir. Her zaman birlikte, Cumhurbaşkanımız liderliğinde yarınlarımız için çalışmaya devam ediyoruz, İnşallah gelecekte de çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —