Tarih: 27.08.2022 07:58

Özdağ: ''Türk polisi, herkesin polisidir. Türk'ün polisidir. Süleyman’ın polisi değildir.''

Facebook Twitter Linked-in

AFYONKARAHİSAR - 27.08.2022 - HİBYA - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün Afyonkarahisar'da polis tarafından müftülüğe gitmesinin engellenmesine yönelik, ''Türk polisi, herkesin polisidir. Türk'ün polisidir. Süleyman’ın polisi değildir.'' dedi.

Özdağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünün kendilerine ''müftülüğün önünde açıklama yaptırmayız'' dediklerini öne sürdü.

Polis ekiplerine, ''Zafer Meydanı’nda açıklama yapacağım'' dediğini aktaran Özdağ, ''Bu açıklamayı yapmamı engellemek için beni öldürmeniz gerekir dedim ve açıklamamı yaptım. Türk polisi, herkesin polisidir. Türk'ün polisidir. Süleyman’ın polisi değildir.'' dedi.

Özdağ, şöyle devam etti:

''Büyük provakasyon budur. Büyük ahlaksızlık budur. Diyanet İşleri Başkanı 'Türk ordusu yenilseydi keşke' diye dua eden ve Yunan ordusunun zaferini arzu eden Kadir Mısırlıoğlu’na geçmiş olsun dilemeye gidip, sonra 30 Ağustos’ta Atatürk’ün ruhuna Fatiha okumazsa biz de onu perişan ederiz. Bu işin peşini bırakmayacağız. Zafer Partisi sokakta olacak ve aktif muhalefet yapacak. Zafer Partisi, TBMM’de koltuğu olan şerefli bir partidir. Bizleri diğer partilerle karıştırmayın. Yasaları bizlere karşı kullanmanıza asla müsaade etmeyiz. Sığınmacılar meselesi tüm siyasi partilerin gündeminde, ama hiç birisi Türk halkına güven vermiyor.''

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —