-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Tüm CHP Kitlesi ve Tüm CHP’liler Genel Başkanımızın Arkasındadır
“GENEL BAŞKANIMIZ, TÜRKİYE’Yİ FERAHA VE REFAHA KAVUŞTURAN LİDER OLACAKTIR”
“GENEL BAŞKANIMIZ, TÜRKİYE’Yİ FERAHA VE REFAHA KAVUŞTURAN LİDER OLACAKTIR”
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına karşı toplum mühendisliği yapma gayretleri olduğunu belirterek, “CHP’lilerin tümü Genel Başkanımızın arkasındadır. Bunda hiçbir tereddüt yoktur. Genel Başkanımız tecrübesi ve deneyimiyle sandık geldiğinde Türkiye’yi feraha, refaha kavuşturan lider olarak çıkacaktır” dedi.
Taşdelen, Tele 1 televizyonunda gazeteci Umut Yertutan’ın sunduğu Haber Doğru programına katılarak, siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Taşdelen, şunları söyledi:
DERİN YOKSULLUK, DERİN YOKSUNLUĞA DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA
“Çok derin bir yoksulluk var. Artık o derin yoksulluk derin yoksunluğa dönüşmüş durumda. AKP 2002 yılında iktidara geldiğinde yolsuzlukla, yasaklarla ve yoksullukla mücadele edeceğim demişti. Ama gelinen nokta her üç y’de de yoksullukta da yolsuzlukta da yasaklar noktasında da ülkenin çok daha geriye gittiği bir nokta oldu. Onun için sizin de isminiz olan umudun peşinde herkes. Hepimiz onun peşindeyiz ve bu umudu somutlaştırmak mecburiyetindeyiz. Bu ülkenin içinde bulunduğu koşullar Cumhuriyet tarihinin artık en ağır şartları haline geldi. Onun için herkes sandığı bekliyor. Hepimiz sandığı bekliyoruz.
TÜRKİYE, MİLLETİMİZ VE İNSANLARIMIZ BU KÖTÜ YÖNETİMİ HAK ETMİYOR
Ülkeyi içinde bulunduğu bu koşullardan çekip çıkarmak gerekiyor. Çünkü Türkiye ve milletimiz, insanlarımız bunu hak etmiyorlar. Bu kötü yönetimi hak etmiyorlar. Tabii bunun çok değişik nedenleri de var. Başkanlık sistemine geçilmiş olması, tek adam rejimine geçilmiş olması, parlamenter sistemden uzaklaşılmış olması bunun ana nedenlerinden bir tanesi. Ekonominin halka değil ranta hizmet ediyor olması yıllardır bunun nedenlerinden bir tanesi. Uygulanan ekonomik model bunlardan bir tanesi. Çok değişik nedenleri var. Onun için gittiğimiz her yerde bütün herkes bir an önce sandığın gelmesini arzuluyor.”
GENEL BAŞKANIMIZ TÜRKİYE’Yİ FERAHA, REFAHA KAVUŞTURAN LİDER OLACAKTIR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına karşı toplum mühendisliği yapma gayretleri olduğunu söyleyen Taşdelen, şunları söyledi:
“Bunları sizler de görüyorsunuz bizler de görüyoruz. Bizim CHP olarak tek güvencemiz halkımızdır. Biz halkımıza inanarak, güvenerek siyaset yapıyoruz. Siyasette dizayn çabaları her zaman oluyor. Ekrem Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunda, Mansur Başkanımız aday gösterildiğinde yine Genel Başkanımızı eleştirmişlerdi. Ne oldu? Mansur Başkanımız da seçildi, Ekrem Başkanımız da seçildi. Sayın Genel Başkanımız Türkiye’yi en iyi tanıyan, Türk insanını, milletimizi en iyi tanıyan liderlerden biridir. Milleti en iyi tanıyan devlet yönetmiş insanlardan biridir. Onun için bu tarz noktalardaki eleştiriler her zaman yersiz ve haksız çıktı. Bunu da ben böyle değerlendiriyorum. En iyi karar verilecektir. Sayın Genel Başkanımız da bu noktada demokrasinin önünü açan, her zaman ülkesini, milletini düşünen bir noktada hareket eder. Ve bu tecrübesi ve deneyimiyle de zaten Genel Başkanımız ilk sandık geldiğinde de yine Türkiye’yi feraha, refaha kavuşturan lider olarak yine çıkacaktır.”
TÜM CHP KİTLESİ VE TÜM CHP’LİLER GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDADIR
Bir gazetecinin “Tüm CHP kitlesinin bile tam olarak içine sindiremediği bir Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Türkiye’nin içine sindiremezsiniz” şeklindeki eleştirisinin hatırlatılması üzerine de Taşdelen, şunları söyledi:
“O cümle çok haksız bir cümle. Tüm CHP kitlesi, tüm CHP’liler Genel Başkanımızın arkasındadır. Hiçbirimizin, bir tek CHP üyesinin dahi Genel Başkanımızın adaylığı ile ilgili tereddüdü yoktur. Bunun ben altını özenle çizmek isterim. Biz CHP’liler olarak bizim, bütün partimizin adayı Genel Başkanımızdır. Ama Genel Başkanımız da söylüyor hepimiz de söylüyoruz. Tamam, böyle ama kararı sonuçta 6’lı masa verecek. Yani bunu da genel başkanımız her yerde söylüyor.
İNCE ADAY İKEN İTTİFAK YOKTU
Diğer bir konuda Muharrem İnce’nin aldığı oy noktasında. O zaman bir ittifak yoktu. Şimdi bir Millet İttifakı var. Onun için dediğim gibi sonuçta biraz sabretmek gerekiyor. AKP tarafı veya onlara yakın gazeteciler, televizyonlarda sürekli aday kim olacak diye onu tartışıyorlar. Ama 6 lider de çok sabırla çok büyük bir ferasetle bu süreci yönetiyor. Onun için günü geldiğinde aday açıklanacak 6’lı masa tarafından. Ama tekrar edeyim. CHP’lilerin tümü Sayın Genel Başkanımızın arkasındadır. Bunda hiçbir tereddüt yoktur.”
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor
LİG TABLOSU
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

