-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,38% 0,16
-
GRAM ALTIN
6219,76% -2,90
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
otoplus Adana'daki merkezinde araba satışına başladı
İkinci el araba alım satımında hızlı ve güvenilir bir iş ortağı olmayı hedefleyen otoplus, fiziksel araba satış ağını genişletmeye devam ediyor.
İkinci el araba alım satımında hızlı ve güvenilir bir iş ortağı olmayı hedefleyen otoplus, fiziksel araba satış ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul, İzmir ve Ankara alım satım merkezlerinin ardından şimdi de Adana’da ikinci el araba alımı ve ekspertizinin yanı sıra araba satışına da fiziksel merkezi ile başlıyor.
Alım noktaları da dahil olmak üzere Türkiye’deki 34 ilde toplamda 66 noktada faaliyet gösteren otoplus, araba alım satımına dair tüm hizmetleri tek bir çatı altında toplayarak müşteri deneyimine odaklanıyor.
letgo’nun araba kategorisindeki tüketici ihtiyaçlarına kalıcı ve kökten çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği otoplus, hizmet ağını güçlendirmeye ve genişletmeye devam ediyor. Alım noktaları da dahil olmak üzere Türkiye genelindeki hizmet noktalarını 66’ya çıkaran otoplus; İstanbul, İzmir ve Ankara merkezlerinin ardından Adana’nın Seyhan ilçesinde, Yeşiloba, 46120 Sk. No:7/A adresinde yer alan merkezinde ikinci el araba alımı ve ekspertizinin yanı sıra araba satışına da başladı.
Adana ve çevre illerde ikinci el araba almak isteyen herkesin artık gönül rahatlığıyla otoplus’a gelebileceklerini ve karşılarında kurumsal bir muhatap bulabileceklerini belirten letgo Araba Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Tuluy Noyan, “İkinci el araba dendiğinde akla en çok gelen ve tercih edilen çözüm ortağı olmak için Türkiye genelinde büyümeye hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreçte otoplus olarak önceliğimiz; müşterilerimizle bir araya gelebildiğimiz, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayabildiğimiz bir iş modelini sürdürebilmek. Bu nedenle fiziksel varlığımızın da oldukça önemli bir yeri olduğuna inanıyor, Türkiye genelinde müşterilerimizle buluşabileceğimiz daha çok noktayı faaliyete almak için çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdürüyoruz. Diğer taraftan, Adana gibi potansiyeli yüksek bir ilde artık araba satımı sürecinde de müştelerimize ulaşacak ve onlara hizmet verecek olmak bizi çok mutlu ediyor. İlerleyen dönemde daha çok insanı daha çok şehirde otoplus’ın hizmetleriyle fiziksel olarak da buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
otoplus’ta alım ve satım süreci nasıl oluyor?
Müşteriler otoplus web sitesinden veya letgo uygulamasından yüzlerce ikinci el arabayı detaylı fotoğraflar yardımıyla inceleyebiliyor ya da randevu alarak istedikleri ikinci el arabayı araç satımı yapan otoplus merkezlerinde uzman danışmanlar ve TSE onaylı ekspertiz raporları eşliğinde detaylı bir şekilde görebiliyorlar. Sunulan 12 ay/20 bin km garanti sayesinde alıcılar alım sonrasında yaşanabilecek sorunlar için de güvence altına alınıyor. Ayrıca alıcılar dilerlerse 20 gün ve 500 km kullanım içerisinde koşulsuz iade imkânından da faydalanabiliyorlar. Şeffaf bir şekilde ilerleyen süreç boyunca müşteriler sürpriz bir masrafla karşılaşmıyor, arabanın TSE onaylı ekspertizi, 1 yıl garantisi ve noter masrafları otoplus tarafından karşılanıyor.
Arabasını satmak isteyen müşteriler ise öncesinde .otoplus web sitesinden veya letgo uygulamasından araba bilgilerini girip ücretsiz ön fiyat teklifi alıyor ve dilediği otoplus merkezinden ekspertiz randevusunu oluşturuyor. Profesyonel eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz sonrasında, arabaya son ve değerinde fiyat teklifi sunuluyor. Eğer müşteri için teklif uygunsa noter işlemlerine geçiliyor ve ödeme anında nakit olarak araba sahibinin hesabına yapılıyor. Bu imkânların yanı sıra hem alım hem satım sürecinde, otoplus’ın çözüm ortaklarıyla birlikte sağladığı kapsamlı garanti, sigorta ve finansman gibi değer yaratan hizmetlerle müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap veriliyor.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


