Tarih: 21.09.2022 07:48

Maç düşüneceğiz

Facebook Twitter Linked-in

'Türkiye'de uzun bir aradan sonra sadece Trabzonspor şampiyon olarak  büyük başarılar elde etti. Üstelik Cornelius'u kaybetmesine rağmen, Yusuf Yazıcı ve Maxi Gomez gibi kilit hücum oyuncularını kadroya eklediler. Bizim için çok iyi bir deneyim olacak. Hedefimiz, grup rakiplerimizle rekabet etmektir. Bunu sahne sahne düşüneceğiz. Avrupa Ligi de oyuncularımızın kendilerini göstermeleri için büyük bir fırsat olacak.

Misafirperverliğe davet

Joao Pedro'nun menajeri Marco Piccoli, İtalya'da Tuttomercato ile görüştü ve oyuncunun üstesinden gelme süreci onwin hakkında konuştu.

Piccoli, 'Başlangıçta Galatasaray çok ilgilendi. Müzakereler uzayınca Fenerbahçe müdahale etti. Pedro ile birlikte her iki takımdan gelen teklifleri değerlendirdik. Seçim yapmak zor olsa da Fenerbahçe'nin bize daha çok yakışacağını düşündük. Tabii bunu Cagliari'nin de kabul etmesi gerekiyor. İtalya'dan da teklifler aldık ama Fenerbahçe'ye geçme ihtimali Pedro'yu heyecanlandırıyor' dedi.

Çin Süper Ligi'nin beşinci haftasında Fenerbahçe'nin evinde Keseli Sports ile oynadığı maçta Pedro, ilk maçına 11 yaşında çıktı ve maçın ilk golünü kaydetti. Tecrübeli futbolcu, maçın ardından taraftarlar ve futbol seyircileri tarafından büyük beğeni topladı.

Galatasaray'da transfer penceresinin kapanmasına saatler kala personel bombaları tek tek patlattı. Dries Mertens, Harris Seferovic ve Lucas Torreira gibi onwin giriş önemli oyuncuları kadrosuna ekleyen sarı-kırmızılı, Paris Saint-Germain'den Mauro Icardi'yi de kadrosuna kattı. Arjantin medyası Icardi'nin transfer haberini yayınladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —