Tarih: 29.03.2024 12:05

Otelcilerden Galatasaray Kampına Ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Milli ara sürecini Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Süper Lig lideri Galatasaray, bölge otelcileri tarafından ziyaret edildi.

Galatasaray'ın kamp yaptığı Antalya Cullinan Belek Hotel'de gerçekleşen ziyarette, Tatilsepeti öncülüğünde bir araya gelen otelciler, takımın teknik heyeti, çalışanları ve sporcuları karşıladılar.

Antalya'nın turizm sektöründeki profesyonelleri, Galatasaray'ın Süper Lig'deki başarısını kutlamak ve şampiyonluk yolunda başarı dilemek amacıyla takımı ziyaret ettiler. Galatasaraylı sporcular ise, ziyaretçilere imzalı ve Tatilsepeti logolu takım forması hediye ettiler.

Tatilsepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, ziyaret hakkında şunları söyledi: "Antalya'da kamp yapan sporcularımızı ziyaret ederek onlara başarı diledik. Bölgedeki otelci arkadaşlarımız, onları burada ağırlamaktan ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler."

Tatilsepeti, Galatasaray Spor Kulübü ile olan işbirliğini, Galatasaray'ın Erkek Futbol Takımı formasında kendisine yer bulmasıyla duyurmuştu. Bu işbirliğini, "Hedef24" etiketiyle yayınlanan kısa reklam filmiyle kutlayan Tatilsepeti, Cumhuriyetimizin 100. yılına ve kazanılan zaferlere vurgu yapıyor.

Galatasaray'ın kamp ziyareti, hem takımın başarısını kutlama hem de turizm sektörü ile sporun buluşmasını temsil ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —