Tarih: 31.08.2022 09:12

İyi oyuncularından biri olan Miha Zajic bu sezon finale kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Antrenörü Jorge Jesus'un son maçlarda düzenli olarak ilk 11'e atanan Sloven yıldız, iyi bir mola verdi. Zajic'le ilgili kararını verdi, birçok Avrupa kulübünden teklif aldı ve benim dönemim sonunda sözleşmesi sona erecek. Koyu mavi sarı takım, orta saha oyuncusu ile aynı tablonun sonucunu aldı. 28 yaşındaki futbolcunun menajeri İstanbul'a çağrıldı.

Zajic geçen sezon Süper Lig'de çıktığı 32 maçta 9 gol attı ve 2 asist yaptı. Sloven futbolcu bu süre zarfında 4 resmi maça çıktı trendbet ve 1 asist yaptı.

Spor Toto Süperliga'nın 3. haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Siyahlar Beyazlılar maçı 4-1 kazandı. Eski futbolcu Necati Ateş, TRT Spor'da Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü yendiğini anlattı.

Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçını izlemekten keyif aldığını söyleyen Nekati Artes, 'Beşiktaş oyunun kalitesini ilk 63 dakikada gösterdi. Bütün güzellikler. N'Koudou durdurulamıyor. Her pozisyonda, her maçta.' söz konusu.

Necati Ateş, Valerien İsmail'i eleştirdi ve 'Cenk Tosun gibi bir oyuncu 90+3'te kabul edilemez. Mesela genç oyuncuları ele alalım, o dakikalarda daha mutlu olacaklar. Bu sefer Beşiktaş  şampiyon olabilecek bir maç oynadı,

Çin Süper Ligi'nin son 3 haftasında 2 ve 1 kaybeden Galatasaray, teknik direktör Okan Brook ve yönetimin  planlarını yeniden trendbet giriş gözden geçirmesine yol açtı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —