-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Okul Önlerindeki Yaya Geçidi Çizgileri Yenilendi
Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öncesi Sivas genelinde okul çevrelerinde silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasisler ile trafik işaretlerinin yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Sivas B
Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öncesi Sivas genelinde okul çevrelerinde silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasisler ile trafik işaretlerinin yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin eğitim öğretim sezonun başlamasıyla birlikte ilimizde bulunan okulları ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan Yavuz Selim İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte öğrenci ve velilerin karşıdan karşıya daha dikkatli geçebilmeleri ve daha rahat ulaşım imkânı sağlanabilmesi amacıyla yol ve yaya geçit çizgilerinin yenilenmesi talimatını veren Başkan Bilgin tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Öğrencilerle birlikte yaya geçitlerini kullanan Bilgin “Okullarımızın açılmasıyla birlikte oluşabilecek yoğunluk nedeniyle araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi, oluşabilecek kazaların önüne geçilmesiyle amacıyla okul sezonu başlamadan önce ilimiz genelinde yol ve yaya çizgilerinin yenilenmesi için çalışmalara başladık. Trafik ve yayalarımız açısından büyük önem arz eden okul önleri yaya geçitlerimizi daha görünür hale getirdik. Yine okul çıkış noktalarında bulunan kasislerimizinde bakımını yaptık. Trafik levhaları konusunda Emniyet Müdürlüğümüz ve Valiliğimizle birlikte ortak çalışarak onları da yeniledik. Bu noktada sürücülerimizden özel ricamız olacak. Okullarımızın açılmasıyla özellikle okul önlerinde daha dikkatli olmaları öğrencilerimizin can güvenliği noktasında daha duyarlı olmaları okul bölgelerinde hız yapmamalarını istirham ediyoruz. Biz ilimizdeki eğitimin kalitesini artırabilmek adına üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Ancak bu bir ve beraber olunca daha anlamlı oluyor. Yeni eğitim öğretim sezonun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum.” dedi.
Vali Vekili Şakir Öner Öztürk “2022-2023 Eğitim Öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yaz ayları boyunca Sivas genelinde 626 okulumuzun bakım onarımını tamamlamış olduk. Bu anlamda 116 bine yakın öğrencimizin daha ferah daha sağlıklı bir ortamda eğitim ve öğretim hayatına devam edebilmeleri için çalışmalarımızı yaptık. Sivas Belediye Başkanımız ile birlikte bugünde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere bir araya geldik. Amacımız okul önlerindeki trafik sıkışıklığını gidermek bu anlamda yaya güvenliğini sağlayabilmek için tedbirler almak. Belediye Başkanımız bu konuda çok hassas ve özenle üzerinde durduğu bir konu. Ben kendisine ve ekibine teşekkür etmek istiyorum.” ifadesini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Yükleniyor


