Tarih: 29.09.2022 18:22

Oyun boyunca top kaybı ve kart standartlarını korudu

Facebook Twitter Linked-in

Küçük hatalar oyunun gidişatını etkileyecek kararlar değildir.

70. dakikada Saleh, Dediyok'un eline bir kafa vuruşu ile vurdu. Kim bilir  maç sırasında Metcalkavan'ın gözünden kaçan birkaç ataktan biriydi ama VAR'dan Alpo Ulusoy'un gözünden bu hentbol atağı dikkatlerden kaçmadı. Doğru  penaltı düdüğü çalındı.

Malone, uzatma hakemine cevaben köşe bayrağına vurduğu için sarı kart talep etti. Hakim doğruyu söyledi ve Ankara Guju'ya ikinci noxwin bir sarı kart verdi.

Maç sonunda sahaya bilgisiz bir taraftar girdi ve Beşiktaşlı futbolculara uçan tekme attı. O sırada orada bulunan Yusuf, cahil adamın eylemlerine devam edeceğini görmüş ve bu dinleyicilere anladığı dilden hitap etmiştir.

Sahada hangi futbolcu olursa olsun, ben dahil herkes aynı tepkiyi verecektir.

Yusuf'un davranışını eleştirmek mantıksız. Bu tür davranışların kırmızı kartı vicdanlarında değildir.

Yargıcın bakış açısından, yargıç herhangi bir kuralı uygulamalıdır. Hiçbir konum veya durum duygusal olarak algılanamaz. Dünyanın birçok ülkesinde benzer durumlar yaşandı ve sonuç kırmızı kart.

Bu durumda, yargıç isteksizce bu kartı çıkardı. Bu süreden sonra top PFDK'da olacak ve pozisyon majör değerlendirmeye tabi tutulacak. Mete Kalkavan da raporuna noxwin giriş tüm detayları yazacak ve Josef'in PFDK tarafından ne kadar haksız yere kışkırtıldığını değerlendirecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —