Tarih: 22.12.2022 14:31

OKX, kripto fenomenlerini Dünya Kupası final heyecanında buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

İngiltere Premier Lig’in önde gelen takımlarından Manchester City’nin ve McLaren Formula1 Takımı’nın sponsoru olan OKX, spora ve sporcuya verdiği desteği Dünya Kupası boyunca sürdürdü.Global kripto para borsası OKX, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası boyunca sporseverlerin kupa coşkusunu paylaşmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Borsa bu kapsamda son olarak Arjantin ve Fransa arasında oynanan kupa finali için yeni bir adım atarak, OKX ekibi, kripto fenomenleri ve futbolseverleri 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nde bir araya getirdi. Normal süresi beraberlikle tamamlanan maçı, uzatmalar ve penaltıların ardından Arjantin kazandı. OKX ekibi, kripto fenomenleri ve futbolseverler heyecan dolu final maçını yoğun bir ilgiyle takip etti.

İstanbul’un bilinen alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul’da “Dünya Futbol Deneyimi” isimli bir deneyim alanı oluşturan borsa, bu alanda Pascal Nouma imza günü ve kripto fenomenleriyle PlayStation turnuvası gibi eğlenceli etkinlikler düzenledi. Dünya Kupası sürecinde OKX deneyim alanını ziyaret edenler, alandaki dev ekrandan kupa maçlarını izleme fırsatını yakaladı. Ayrıca ziyaretçiler, alandaki PlayStation bölümünde keyifli vakit geçirdi.
“Sporun birleştirici gücünü önemsiyoruz”
Final maçı sonrası etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan OKX Ülke Müdürü Ahmet Onur Yeygün, “OKX olarak, 2022 Dünya Kupası’nın ilk gününden itibaren futbolseverlerin ilgisini çekebilecek bir dizi etkinliğe imza attık. Vadistanbul’da kurduğumuz deneyim alanında kripto fenomenleriyle bir araya gelerek ödüllü bir PlayStation turnuvası organize ettik. Ünlü futbolcu Pascal Nouma’nın katılımıyla bir imza günü düzenledik. Bugün de Dünya Kupası final karşılaşması vesilesiyle değerli kripto fenomenleri ve futbolseverlerle 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nde bir araya geldik. Arjantin ve Fransa arasındaki maçı Arjantin kazanırken bu sonuca kimisi üzüldü, kimisi sevindi. Ancak sonucun ötesinde bizler sporun birleştirici gücünü oldukça önemsiyoruz. Bu sebeple böylesi bir günde OKX ekibini, kripto fenomenlerini ve değerli futbolseverleri bir arada gördüğümüz için oldukça mutluyuz. Önümüzdeki dönemde de spora verdiği desteği yeni projelerle sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —