Tarih: 06.10.2022 11:25

Oğuz:’Anamur’u Rahatlatacak Projelerle Geliyoruz’

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Anamur Bozyazı Ticaret Odası Başkan Adayı Veteriner Hekim Ertuğrul Oğuz Meclis Üyesi adayları ile basın turuna çıktı. Programı çerçevesinde Kaan Ceren, Hakan Temel ve Onur Tekin ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Oğuz, “Anamur’un ticaret ve esnaf kesiminde sorunlarını iyi biliyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda bunları tespit ettik. Projelerimizi de bu tespitten elde ettiğimiz sonuçlara göre hazırladık. Bu ölçüde Anamur’u rahatlatacak projelerle geliyoruz.” Dedi. Bu konuda üyelerden gelen talep ve uyarıları da dikkate aldıklarını kaydeden Oğuz, amaçlarının Anamur Bozyazı Ticaret ve Sanayi Odasını bulunduğu yerden daha ileriye götürerek üyelerin isteklerini yerine getirmek olduğunu kaydetti.
Oda Seçimi Askıya Çıkarıldı
Anamur İlçe Seçim Kurulu Başkanlığımızca Organ Seçimleri  yarın askıya çıkıyor.   Anamur Bozyazı Ticaret ve Sanayi Odası 7 Meslek Grubuna ait  Seçme ve Seçilme hakkına sahip Üye listeleri 05.10.2022 Çarşamba günü Saat :08.00’de Odamız Hizmet Binası İlan Panosunda askıya çıkarıldı.
Buna göre, toplam 17 asil 17 yedek Odamız Meclis üyeliği seçimi 22 Ekim 2022 Cumartesi günü Odamız Hizmet Binasında yapılacaktır. Oy kullanma işlemi aynı gün Saat : 09.00’da başlayıp , saat 17.00’de sona erecektir. Üyelerimize ilanen duyurulur.' denildi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —