Tarih: 20.08.2022 12:33

Modanın iş hayatındaki baş harfi “ekose” yine sahnede

Facebook Twitter Linked-in

Pandeminin getirdiği evden çalışma düzeninde herkes ofis kıyafetlerini özledi… Hasret son buldu, sadece spor kıyafetlerle sürdürdüğümüz içe dönük günler geçti, ofislere dönüldü ve şıklık yarışı hız kazandı. Uzun zamandır gidilmeyen eski işyeri yeni bir işyeri gibi gelmekte, bu heyecanı yaşayanlar da yeni kıyafetlerle bu heyecanlı modu daha da yükseltmek üzere alışverişi sıklaştırdılar.

Evden çalışanlar ofis kıyafetlerini çok özledi!

Araştırmalar gösteriyor ki evden çalışanların en az yüzde 70’i ofis kıyafetlerini çok özledi… Hatta uzaktan çalışanların yüzde 35’i evde ofis kombinlerini giymeyi sürdürüyor.

Evde ekose bir ceket ile gezmediğimizi düşünürsek  “Ekose” mutlak iş hayatı ciddiyetine hızlı adaptasyon için ilk sırada gelebilir… Ekose bir ceket, dik yaka beyaz bir gömlek sizi her zaman özenli ve disiplinli gösterir… Zühre 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda da özellikle çalışan kadının, şehir hayatındaki aktif kadının ya da şık seçimleriyle her zaman modayı takip eden bir hayat tercihi olan modasever kadınlar için sunulan birbirinden tarz takımlarda da “Ekose” ve zarif kumaşların uyumu öne çıkıyor.

Siyah ile beyaz’ın muhteşem uyumu her zaman kazanır!

Zühre’de ofiste, resmi bir öğle yemeğinde ya da akşam davetine kadar her yerde giyebileceğiniz harika bir şık ofis kıyafeti koleksiyonu sundu. “ZÜHRE Nakış Detaylı Ekoseli Ceket İkili Ceket Bej Takımı” naif rengi ile sabahtan geceye günün her saatinde taşımaktan keyif alacağınız bir kombin olarak sunuldu. Bej, kahve tonları ya da siyah ile beyaz’ın muhteşem uyumu ile sunulan ikili ceket takımları monogram desenli eşarplar ile kombinleyerek tüm yıldızları omzunuza takabilirsiniz… Bir püf nokta var ki, özellikle ofis şıklığında sıcak ve soğuk renkleri bu yıl karıştırmıyoruz… Kombinlerde renk uyumu ön planda tutuluyor… “Mutlak renk uyumu” bu sezonun anahtar tavsiyesi…

Bir dokunuşla gündüzden geceye tasarım!

Ofis stiliniz için Zühre koleksiyonunu tercih etmenizin en önemli sebeplerinden biri öncelikle kumaş kalitesi, geniş tasarım çeşitliliği ve her bedenden kadınlar için birçok seçenek sunulması olabilir. Ofisten akşam şıklığına Zühre koleksiyonundan yapacağınız aksesuar, eşarp ya da çanta seçimlerinizle dakikalar içerisinde geçebilirsiniz.

Modanın kalbine en yakın Zühre mağazasından ya da tek tık’la Zühre.com.tr’den ulaşabilir, tüm alışverişlerinizi kapıda ödeme, hızlı kargo, indirim avantajları ile de “Zühre.com.tr” den güvenle yapabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —