Tarih: 07.02.2023 12:15

İran Nakliye ve Lojistik Hizmetleri

Facebook Twitter Linked-in

 

Lojistik sektörde faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Şah Lojistik, Uluslararası nakliye ve lojistik hizmetlerini İran ülkesine de gerçekleştirmektedir. İran nakliye hizmetleri ile müşterilerin her türlü nakliye ihtiyaçlarında yanında yer almaktadır. Aynı zamanda Türkiye - İran arasına gerçekleştirilen ithalat ve ihracat faaliyetlerinde de yer edinmektedir. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde tüm faaliyetlerini sürdüren firmamız, nakliye süreçlerinin sağlıklı bir şekilde sonlandırılmasına da son derece önem vermektedir. Bu anlamda nakliye süreçlerinde gerekli tüm desteklerini profesyonel ekibi ile sağlamaktadır. Nakliye faaliyetlerini karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu aracılığı ile sağlamaktayız. Lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük taşımacılığı, proje taşımacılığı ve konteyner taşımacılık hizmetlerini en iyi şekilde sağlamak için Şah Lojistik olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.

 

Türkiye – İran Karayolu Taşımacılığı

Karayolu taşımacılığı, lojistik sektöründe sıklıkla kullanılan taşımacılık türlerinden biridir. Türkiye – İran arasında gerçekleştirilen lojistik faaliyetler, genellikle karayolu kullanılarak yapılmaktadır. Türkiye’nin sınır komşusu olması açısından İran nakliye hizmetleri karayolu aracılığı ile sağlanmaktadır. Karayolu taşımacılığı diğer taşımacılık türlerine oranla oldukça avantajlı özellikleri olması açısından tercih sebebi olmaktadır. Şah Lojistik firması olarak müşterilerin yüklerinin özellikleri ve talepler doğrultusunda uygun taşımacılık türleri belirlenmektedir. Bu doğrultuda gerekli planlamalar gerçekleştirilmekte ve nakliye süreçleri başlatılmaktadır. Nakliye süreçlerinin her aşamasını yakından takip ederek, yüklerin sorunsuz bir şekilde alıcılara ulaştırılması için çaba sarf edilmektedir. Bu doğrultuda nakliye süreçlerinde müşterilere her türlü konuda gerekli destekler de sağlanmaktadır. Tüm nakliye faaliyetlerimizi sigortalı bir şekilde gerçekleştirerek, müşteri mağduriyetlerinin yaşanmasının da önüne geçmekteyiz.

Karayolu taşımacılığı daha hızlı taşımacılık imkânı sunması, daha güvenli olması, kapıdan kapıya ve depodan depoya teslimat imkânı sunması gibi birçok avantajı ile tercih sebebi olmaktadır. Türkiye – İran kara sınırına sahip olması, karayolu taşımacılığını da oldukça kolaylaştırmaktadır. Bununla birlikte herhangi bir aktarmaya ihtiyaç duymadan teslimatlar gerçekleştirilmektedir. Belirlenen tarih ve saatte gönderiler alıcıya ulaştırılmaktadır. Türkiye – İran arası taşımacılık faaliyetleri Gürbulak Sınır Kapısı üzerinden yapılmaktadır. Karayolu taşımacılığında avantaj sağlayan taşımacılık türü de parsiyel taşımacılıktır. Parsiyel taşımacılık ile, aynı güzergaha sahip alıcılara karayolu ile kolayca gönderiler ulaştırılır.

 

İran Parsiyel Nakliye Hizmetleri

Lojistik sektöründe sıklıkla talep edilen nakliye hizmetlerinden biri de parsiyel nakliyedir. Parsiyel nakliye parça yük taşımacılığı olarak da geçmektedir. Bu nakliye hizmetleri ile az sayıdaki yüklerin bir noktadan başak bir noktaya nakliyesi gerçekleştirilebilmektedir. Diğer taşımacılık türlerine oranla avantajlı bir taşımacılık türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu avantajlarından en önemlisi de uygun maliyetler oluşturmasıdır. Bu anlamda az sayıdaki yüklerin uygun fiyatlar ile istenilen noktalara ulaştırılması sağlanmaktadır.

Şah Lojistik firması olarak müşterilerin parsiyel nakliye ihtiyaçlarında da yanında yer almaya devam etmekteyiz. İran parsiyel nakliye hizmetleri ile Türkiye’den alınan parsiyel yükler hızlı ve güvenli bir şekilde alıcılarına ulaştırılmaktadır. Parsiyel nakliye hizmetleri karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu ile sağlanmaktadır. Nakliye sürecinin her aşaması firmamız bünyesinde yer alan deneyimli personeller tarafından takip edilmekte, sürecin sorunsuz bir biçimde sonlandırılması sağlanmaktadır.

 

İran Nakliye Fiyatları

İran nakliye fiyatları firmamız bünyesinde görev alan profesyonel ekip tarafından belirlenmekte ve müşterilere sunulmaktadır. Nakliye faaliyetlerinde yükler ile ilgili gerekli bilgiler müşterilerden sağlandıktan sonra fiyat hesaplamaları gerçekleştirilmekte ve fiyat teklifi sunulmaktadır. Lojistik sektörünün tüm alanında doğan ihtiyaçlarda her zaman uygun fiyatlar sunmayı hedefleyen Şah Lojistik firmamız, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde tüm faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —